Doina Ciobanu s-a căsătorit. Detalii inedite despre eveniment și rochia de mireasă

Doina Ciobanu s-a căsătorit cu partenerul ei, Daniel Dykes, și a dezvăluit detalii inedite despre eveniment pentru publicația Vogue France.

Doina Ciobanu s-a căsătorit. Detalii inedite despre eveniment și rochia de mireasă

Doina Ciobanu s-a căsătorit cu partenerul ei, Daniel Dykes. Evenimentul a avut loc într-o podgorie din Moldova, având alături familia și prietenii, iar bloggerița a dezvăluit detalii legate de cununia civilă pentru Vogue France, alături de imagini superbe de la nuntă. 

Doina Ciobanu a crescut în Republica Moldova și în ciuda faptului că e stabilită de multă vreme în străinătate, nu și-a uitat originile și continuă să vorbească cu mândrie de țara ei natală. Conform Vogue France, Doina Ciobanu era logodită de 4 ani cu partenerul ei înainte de a planifica nunta într-un loc inedit, și anume într-o podgorie din Moldova, care se află în apropiere de granița cu Ucraina. Inițial, dorința a fost aceea ca nunta să aibă loc pe insula grecească Hydra, locul unde a avut loc cererea în căsătorie, dar atât pandemia, cât și războiul din Ucraina au determinat-o să-și schimbe planurile.

„Am făcut o ceremonie civilă secretă foarte mică în țara mea natală, Moldova, la o cramă chiar lângă granița cu Ucraina. Inițial am vrut să o facem în altă parte, dar cu tot ce s-a întâmplat anul acesta m-am simțit foarte reconectată cu patria mea”, a declarat Doina Ciobanu pentru Vogue France. 

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

O postare distribuită de Doina Ciobanu (@doina)

Aceeași publicație relatează faptul că Orchestra Filarmonicii Naționale din Moldova și cvartetul acesteia au încântat invitații pe parcursul evenimentul. Doina Ciobanu și-a creat ținuta singură, care a fost compusă dintr-o bucată de mătase naturală argintie. Look-ul l-a completat cu o perechi de pantofi vintage Nicholas Kirkwood. În ceea ce-l privește pe soțul ei, Daniel, el a purtat un costum Tom Ford. 

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

O postare distribuită de Doina Ciobanu (@doina)

Doina Ciobanu a oferit în interviul pentru Vogue France mai multe detalii despre cererea în căsătorie, precum și despre planurile de nuntă.

„Ne-am logodit acum 4 ani în timpul unei excursii la Hydra, care este și locul unde am vrut inițial să avem nunta în 2020. (…) Inițial, am vrut să facem nunta în Hydra, Grecia, în aprilie, unde ne-am logodit, dar când a început războiul chiar nu am simțit că este ceva ce vreau să fac. Am amânat totul pe tot parcursul Covid-ului, așa că vara, în ultimul moment, în timp ce eram înapoi acasă, în Moldova, ne-am gândit „de ce să nu o facem aici?”.

În continuare, Doina Ciobanu a vorbit despre locația inedită în care a avut loc nunta. 

„Locația era Etcetera, o mică cramă magică de familie din sud-estul Moldovei, la aproximativ 10 km de granița cu Ucraina. (…) Au fost prezenți câțiva dintre cei mai apropiați oameni, dar și cei care se aflau deja în țară pentru că nu am vrut ca nimeni să fie nevoit să călătorească pentru noi, mai ales că a fost o decizie de ultim moment.”

Doina Ciobanu se numără printre cele mai cunoscute bloggerițe de fashion. Este o prezență feminină constantă în mediul online atunci când vine vorba de sustenabilitate. Este directoare de creație și consilieră de brand și participă la cele mai importante evenimente din industrie.

Citește și:
Claire Danes și Hugh Dancy vor deveni părinți pentru a treia oară

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people