Departe de casă, din nou. Prințesa Charlene nu mai este în Monaco

Potrivit unor surse confidențiale, Prințesa Charlene de Monaco este internată, momentan, în altă țară.

Departe de casă, din nou. Prințesa Charlene nu mai este în Monaco

Îngrijorarea privind adevărata stare de sănătate a Prințesei Charlene de Monaco este tot mai mare. De la întoarcerea sa acasă de la începutul lunii, Charlene pare să se simtă tot mai rău, și nici îngrijirile celor mai competenți medici din regat nu par să o poată ajuta.

Conform ultimelor informații obținute de AFP, soția Prințului Albert al II-lea primește tratament specializat pentru oboseală extremă într-o locație confidențială din afara principatului.

O sursă confidențială apropiată palatului a confirmat că Charlene nu se mai află în Monaco. „Prințesa Charlene a plecat foarte recent din Monaco. A fost internată într-un centru specializat, din cauza oboselii accentuate legate de slăbiciunea ei”, a spus sursa, fără să dea alte detalii.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Prințul Albert de Monaco a declarat pentru revista People că Charlene, în vârstă de 43 de ani, este „evident epuizată fizic și emoțional” și că nu poate face față „îndatoririlor oficiale, vieții în general sau chiar vieții de familie.”

În 2021, Prințesa Charlene a stat mai mult în Africa de Sud. Deși presa tabloidă a susținut constant că plecarea ei din Monaco a avut legătură cu infidelitatea Prințului Albert de Monaco, sursele de la palat au pus absența îndelungată pe seama unei infecții grave ale urechii, nasului și gâtului, care a necesitat multiple operații.

Charlene, fostă înotătoare olimpică de origine sud-africană, s-a căsătorit cu Prințul Albert în 2011. Nunta celor doi a impresionat o lume întreagă. A durat trei zile, iar una dintre rochiile miresei a fost creată de Armani, fiind nevoie de 700 de ore pentru realizarea acesteia.

Prințul, fiul lui Rainier al III-lea și al lui Grace Kelly, descris cândva drept cel mai eligibil burlac din lume, s-a dovedit foarte repede a fi infidel și predispus la a avea copii în afara căsniciei. Viața fostei sportive a intrat pe un făgaș previzibil, ea concentrându-se pe activități caritabile și pe bunăstarea copiilor săi.

Citește și:

Kate Middleton dovedește încă o dată de ce este mama perfectă

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video