Kate Middleton dovedește încă o dată de ce este mama perfectă

Kate Middleton se simte în largul ei în preajma copiilor, iar o vizită recentă la o școală din Londra o dovedește.

Kate Middleton dovedește încă o dată de ce este mama perfectă

Cum ar fi să fii elev și să vină în inspecție Kate Middleton? Ei bine, asta s-a întâmplat recent în Londra, când Ducesa a vizitat o școală și a intrat la lecție, într-o clasă cu elevi de 12 și 13 ani.

Ducesa în vârstă de 39 de ani a vizitat recent școala Nower Hill și, spre surprinderea directoarei Louise Voden, și-a dorit să fie alături de elevii de clasa a opta în timp ce li se preda ceva nou.

„Nu m-am gândit niciodată că va face asta!”, a declarat Voden. „Era complet în largul ei”, a adăugat directoarea. „Era foarte interesată de ceea ce aveau de spus și de gândurile lor despre lucrurile noi despre care învățau. În mod clar, e foarte pasionată de asta.”

Deși elevii au aflat că Middleton va participa la lecție cu doar 10 sau 15 minute înainte, Kate i-a făcut să se simtă relaxați, „citind limbajul corpului copiilor și știind cine este poate puțin ezitant și emoționat”, spune Voden.

„Ea a pus întrebări într-un limbaj pe care ei îl pot înțelege. S-a implicat pe bune și le-a pus întrebări grozave.”

La sfârșitul vizitei, Kate, mamă a trei copii, i-a lăudat pe copii pentru munca și cunoștințele lor.

„Continuați să vă gândiți la asta, continuați să vorbiți despre asta cu prietenii voștri. Bravo, sunt super impresionată. Mulțumesc că m-ați primit astăzi.”

Directoarea spune despre Kate că este „foarte firească. Nu era informală, dar nici prea formală.” Ea a adăugat că ducesa le-a cerut copiilor să nu se ridice în picioare la trecerea ei prin săli și că i-a salutat prietenește.

Voden spune că e cât se poate de clar că Middleton este interesată de sănătatea mintală a copiilor și tinerilor, iar activitatea recentă a Ducesei o confirmă.

„Se vede că e real interesată de faptul că, pentru că unii copii nu se bucură de experiențele potrivite în primii ani, au mai departe probleme reale în viață”, spune Voden.„„Este foarte dornică să vadă acest subiect să în programa școlară a materiilor de știință.”

Citește și:

Kate Middleton, apariție elegantă într-o rochie de nici 100 de lei

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people