De ce va purta Prințul Harry verighetă după căsătoria cu Meghan Markle

Prințul Harry va purta verighetă după căsătoria cu Meghan Markle, spre deosebire de fratele său, Prințul William, care a anunțat înainte de căsătorie că nu va purta niciun tip de bijuterie.

De ce va purta Prințul Harry verighetă după căsătoria cu Meghan Markle

În mai puțin de două săptămâni va avea loc nunta Prințului Harry cu Meghan Markle și, între timp, sunt dezvăluite mai multe detalii despre căsătoria celor doi.

Potrivit E!News, Prințul Harry va încălca din nou tradiția, deoarece se pare că el a ales să poarte verighetă, spre deosebire de fratele său, Prințul William.

În 2011, înaintea căsătoriei cu Kate Middleton, reprezentanții casei regale au dezvăluit că Prințul William a decis să nu poarte verighetă, aceștia spunând la acel moment că este vorba despre o simplă alegere personală. La fel s-a întamplat și în cazul Prințului Philip, care nu a fost văzut purtând verighetă în cei 70 de ani alături de Regina Elisabeta a II-a.

Spre deosebire de cei doi, Prințul Harry a fost văzut de-a lungul timpului purtând diverse tipuri de accesorii și, în 2016, el și Meghan Markle chiar au purtat brățări identice din mărgele.

Deși nu știm cum vor arăta cele două verighete, o sursă a confirmat pentru E!News că mireasa va purta o verighetă făcută din aur Clogau-Welsh, același tip care a fost folosit și pentru Prințesa Diana și Kate Middleton.

Între timp pregătirile au început la Capela St. George și au loc repetiții în fiecare zi. Prințul Harry și Meghan Markle vor participa însă la o singură repetiție, cu două zile înainte de nuntă.

Citește și:
Am aflat unde își vor petrece Prințul Harry și Meghan Markle luna de miere

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people