David Schwimmer, starul din Friends, apariție rară alături de fiica lui, Cleo

Actorul David Schwimmer a fost surprins în New York alături de fiica lui, Cleo, iar apariția lor cu siguranță va rămâne memorabilă.

David Schwimmer, starul din Friends, apariție rară alături de fiica lui, Cleo

Actorul David Schwimmer, care l-a interpretat pe Ross Geller în serialul Friends, este destul de rar văzut cu fiica lui, Cleo, în vârstă de 10 ani. Însă recent cei doi au fost surprinși în New York, iar apariția lor a atras privirile tuturor.

David Schwimmer și Cleo au fost fotografiați de către paparazzi în cartierul NoHo din New York mergând pe un scuter electric. 

Actorul a stat în spatele fetiței, iar cei doi aveau măști de protecție. Purtau ținute confortabile, însă ce a stârnit atenția a fost faptul că fiica lui avea părul vopsit într-o nuanță aprinsă de roz

Cleo Buckman Schwimmer este fiica pe care actorul David Schwimmer o are din căsătoria cu fosta lui soție, Zoe Buckman. Cei doi s-au cunoscut în Londra în 2007, iar în 2010 s-au căsătorit. Însă, în 2017, au anunțat să se despart. Chiar dacă nu mai formează un cuplu, cei doi continuă să aibă o relație apropiată.

CONȚINUT VIDEO ELLE

David Schwimmer a surprins pe toată lumea cu o dezvăluire pe care a făcut-o acum ceva vreme. Actorul a mărturisit în timpul episodului special difuzat pe HBO Max că s-a simțit atras față de Jennifer Aniston. Deși sentimentul era reciproc, cei doi nu au fost împreună pentru că amândoi erau implicați în alte relații. „La un moment dat, eram atraşi puternic unul de celălalt. Dar eram ca două nave care trec una pe lângă cealaltă, pentru că unul dintre noi se întâmpla mai mereu să fie într-o relaţie și nu am trecut niciodată peste granița respectivă. Am respectat asta”, a povestit David Schwimmer.

Răspunsul din partea actriței nu a întârziat să apară, aceasta făcând câteva completări. „Îmi amintesc că i-am spus odată lui David că ar fi păcat dacă atunci când ne-am săruta pentru prima dată va fi la televizor. Dar chiar aşa s-a întâmplat. Ne-am investit afecţiunea şi dragostea în Ross şi Rachel.”

Citește și:
E oficial: Mark Ronson și Grace Gummer, fiica lui Meryl Streep, se vor căsători

Foto: Profimedia, Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video