Cum și-a sărbătorit Selena Gomez ziua de naștere

Selena Gomez a împlinit frumoasa vârstă de 26 de ani și, desigur, prietenii acesteia nu puteau să lase o zi așa specială să treacă nesărbătorită.

Cum și-a sărbătorit Selena Gomez ziua de naștere

Sâmbătă, Selena Gomez și prietenii eu au ieșit la masă ca, mai apoi, să o susțină pe una dintre cele mai apropiate prietene ale lui Gomez, Grace VanderWaal, care a cântat în deschiderea trupei Imagine Dragons în California.

Cum Selena a declarat de nenumărate ori că încearcă, pe cât posibil, să își mențină viața privată cât mai departe de ochii lumii, există foarte puține poze de la aniversarea ei din weekend.

În imaginea postată de VanderWaal pe Instagram, o vedem pe Selena surprinsă de grupul ei de prieteni cu brioșe glazurate, pe care era scris mesajul „Happy Birthday Selena' (i.e. „La mulți ani, Selena!').

Selena a optat pentru un look natural, cu părul necoafat și un machiaj simplu, iar salopeta din denim, deloc mulată pe corp, a dat ținutei un aer lejer, pentru o seară cu fetele în oraș.

O figură absentă în grupul de sâmbătă seară a fost chiar cea mai bună prietenă a lui Gomez, Taylor Swift, care s-a aflat în New Jersey pentru un concert pe care l-a susținut weekend-ul acesta. Și, totuși, cântăreața nu a uitat de aniversarea prietenei ei, postând pe InstaStory o poză cu un tort pe care scria „Gomez Or Go Home!' (i.e. „Gomez sau du-te acasă!') și un 26 într-o inimă.

Swift a făcut referire la una dintre cele mai cunoscute melodii ale Selenei, Cant Keep My Hands to Myself, răspunzând cu 'I mean I could, but why would I want to?' (Aș putea, dar de ce aș vrea să fac asta? – n.red.) la întrebarea „Aș putea eu să las ziua celei mai bune prietene nesărbătorită din cauza distanței?'.

Citește și:
Ed Sheeran, cel mai bine plătit muzician al anului. Le-a devansat pe Beyonce, Adele, Katy Perry și Taylor Swift

Text: Cristina Stana
Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people