Cum a reusit Robin Wright sa obtina un salariu egal cu cel al partenerului ei din „House of Cards”

Intr-o lume in care femeile se zbat pentru salarii egale, Robin Wright a reusit sa obtina acest lucru pentru rolul ei din "House of Cards".

Cum a reusit Robin Wright sa obtina un salariu egal cu cel al partenerului ei din „House of Cards”

Robin Wright a reusit sa obtina un salariu egal cu cel al partenerului sau din „House of Cards” si a vorbit in cadrul unui eveniment despre modul in care a procedat.

Actrita interpreteaza rolul lui Claire Underwood, sotia unui politician care se lupta, prin diferite mijloace, sa obtina cea mai importanta functie politica din Statele Unite. De-a lungul sezoanelor, personajul sau a devenit mai puternic, chiar mai popular decat cel al lui Frank.

Robin a declarat ca a negociat cu cei de la Netflix, aratandu-le mai multe cifre despre popularitatea personajului si i-a avertizat ca fie va primi un salariu egal, fie va face totul public, o tehnica perfecta pentru Claire Underwood.

„Exista foarte putine filme sau seriale TV unde barbatul si femeia sunt egali. Ma uitam la statistici si personajul Claire Underwood era mai popular decat cel masculin (al lui Frank n.r.) pentru o perioada de timp.”

Citeste si:
Star style: Robin Wright in 10 tinute stylish pe covorul rosu

Tehnica ei a functionat si acum ea primeste acelasi salariu ca partenerul ei, Kevin Spacey.

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people