Cum reacționează familia Kardashian la acuzațiile de infidelitate aduse lui Tristan Thompson

Familia Kardashian se indreaptă spre Cleveland pentru a fi alături de Khloé, care va intra în travaliu în curând.

Cum reacționează familia Kardashian la acuzațiile de infidelitate aduse lui Tristan Thompson

Khloé Kardashian urmează să dea naștere primului ei copil, o fetiță a cărui tată este faimosul jucător de basketball Tristan Thompson.

Nașterea primului copil este unul dintre cele mai frumoase momente din viata unei femei, dar pentru Khloé Kardashian, această experiență ar putea fi una mai puțin plăcută.

Mommy and Daddy 📸 @sashasamsonova

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

Înca de dinainte să rămână însărcinată, familia ei nu prea a fost de acord cu relația celor doi, toată lumea știind că Tristan nu era de obicei fidel într-o relație, a declarat o sursă pentru PEOPLE: „Când Khloé a început să se vadă cu Tristan, familia s-a îndoit că relația ar fi o idee bună. Au fost câteva îngrijorări, inclusiv că el este un alt jucător de basketball, iar fosta lui era însărcinată. I-a luat ceva familiei să il accepte. Erau îngrijorați pentru Khloé, că ar putea avea inima frântă.'

Vestea că a fost înșelată nu a picat tocmai bine, având în vedere că aceasta urmează să nască. „Khloé este intr-un rollercoaster emoțional' a declarat o sursă apropiată familiei pentru PEOPLE. „Prima reacție a fost să credem că este totul a fost înscenat: acea fată din club s-a dat la el, s-a asigurat că a fost surprinsă de camera de fotografiat, a plătit fotografi să o surprindă intrând in hotel, iar apoi s-au asigurat că au surprins-o si plecând. Toată lumea a vrut să ii dea beneficiul îndoielii, dar umilirea publică este mai rea decât orice.'

S-a întâmplat totul dintr-odată – zvonurile despre sex tape și alte femei de acum mult timp… este un coșmar' a adăugat sursa facând referire la momentul in care Thompson a înselat-o pe Khloé când era însărcinată în doar trei luni in octombrie.

Familia nu a comentat asupra scandalului încă. Postările de pe paginile de Instagram ale vedetelor au fost despre vacanțele în care au plecat sau despre liniile lor cosmetice. Kris, Kim, Kourtney, Khloé, Kylie si Kendall încă il urmăresc pe Tristan pe rețelele de socializare.

Citește și:
Tristan Thompson, iubitul lui Khloe Kardashian, ar fi înșelat-o pe vedeta de reality tv

Text: Sayyad Roxana
Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people