Cum arată nepoata actriței Elizabeth Taylor, singura care i-a moștenit culoarea ochilor

Elizabeth Taylor a fost una dintre cele mai mari actrițe din istoria cinematografiei, dar, pentru nepoata ei, a fost, pur si simplu, "buni".

Cum arată nepoata actriței Elizabeth Taylor, singura care i-a moștenit culoarea ochilor

Naomi Wilding, nepoata lui Elizabeth Taylor, a avut o relație foarte specială cu celebra sa bunică, Elizabeth Taylor.

Elizabeth Taylor, celebra actriță care a scris istorie cu roluri emblematice precum Cleopatra din filmul omonim sau Maggie Pollit din „Pisica pe acoperișul fierbinte”, era recunoscută atât pentru talentul ei, dar și pentru frumusețea ei și mai ales pentru ochii de o culoare specială: albastru-violet.

Elizabeth Taylor a fost căsătorită de 7 ori și a avut 4 copii, 10 nepoți și 4 strănepoți. Dintre aceștia, doar o singură nepoată, pe nume Naomi deLuce Wilding, i-a moștenit ochii de culoare albastru-violet.

Naomi deLuce Wilding este fiica lui Michael Howard Wilding, fiul lui Elizabeth Taylor și al lui Michael Wilding, al doilea soț al celebrei actrițe. Naomi deLuce Wilding a crescut pentru câțiva ani alături de bunica ei, despre care are numai cuvinte de laudă.

Naomi deLuce Wilding, în vârstă de 45 de ani, este în prezent editor de modă la o cunoscută publicație de fashion. Împreună cu soțul ei, Anthony Cran, Naomi deține o cunoscută și apreciată galerie de artă din Los Angeles, The Wilding Cran Gallery. Ea se implică activ și în acțiunile organizate de The Elizabeth Taylor AIDS Foundation (ETAF), fundația pe care a înființat-o celebra actriță.

În 2014, Naomi a acordat un interviu publicației Glamour, în care a povestit despre amintirile care o leagă de celebra Elizabeth Taylor. „Pentru mine era doar bunica – de fapt, buni. Eram foarte apropiate și ea a avut o influență puternică asupra vieții mele. Ea este cea care m-a convins să mă mut la Los Angeles. Ea este cea care mi-a făcut cunoștință cu Ingrid Sischy, care mi-a sugerat că ar trebui să urmez o carieră de fashion stilist”.

„Ea a fost cea care a organizat recepția pentru nunta mea și am fost chiar și domnișoară de onoare la nunta ei cu Larry Fortensky. Mai mult decât orice, bunica mea mi-a dat încredere în mine. M-a făcut să mă simt de parcă puteam realiza orice îmi propuneam”, a mai precizat Naomi deLuce Wilding.

Citește și:
Fiica actriței Reese Witherspoon a împlinit 21 de ani! Cum arată acum Ava Phillippe

Foto: Hepta, Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people