Cum arată Mihai Ciortea, iubitul Angelei Gheorghiu. Imagine inedită cu cei doi

Angela Gheorghiu și partenerul ei, Mihai Ciortea, se bucură de o vacanță în Elveția, iar celebra soprană a făcut publică o imagine cu ei.

Cum arată Mihai Ciortea, iubitul Angelei Gheorghiu. Imagine inedită cu cei doi

Angela Gheorghiu și Mihai Ciortea trăiesc o poveste de dragoste din anul 2013. Cunoscuta cântăreață de operă în vârstă de 55 de ani și partenerul ei, în vârstă de 33 de ani, se bucură de o vacanță într-un sat din Elveția, alături de familie, iar soprana a ales să împărtășească aceste momente și cu urmăritorii ei de pe rețelele de socializare.

Angela Gheorghiu a publicat pe Instagram o fotografie în care este alături de Mihai Ciortea. Imaginea romantică îi înfățișează pe cei doi în timp ce se țin în brațe. 

Nu este pentru prima dată când Angela Gheorghiu publică fotografii în compania lui Mihai Ciortea. Soprana împărtășește destul de des imagini cu partenerul ei. 

Relația dintre Angela Gheorghiu și Mihai Ciortea, partenerul ei mai tânăr cu 22 de ani, a început în 2013. În trecut, soprana a fost căsătorită cu Andrei Gheorghiu, fiul violonistului și profesorului Ştefan Gheorghiu. După despărțirea de acesta, s-a căsătorit cu tenorul Roberto Alagna, iar în 2013 s-au despărțit.

Într-un interviu realizat de Mihaela Frank în iunie 2015 pentru ELLE România, Angela Gheorghiu făcea mărturisiri despre începutul relației cu Mihai Ciortea. Soprana povestea cum s-au cunoscut cei doi și cum a început, de fapt, povestea lor de dragoste. Mihai Ciortea este medic stomatolog, însă acesta a admirat-o întotdeauna pe cunoscuta cântăreață de operă. „Pe Mihai l-am cunoscut la Royal Opera House în momentul cel mai trist al vieţii mele private, după mari dezamăgiri. El era un admirator al meu de o viaţă, şi un mare iubitor al muzicii clasice şi al teatrului. De un an îl vedeam împreună cu fratele lui geamăn şi cu părinţii lor, după diferite spectacole prin Europa şi America. Admiratori înfocaţi, de mare clasă! Desigur, nu a fost uşor să acceptăm că s-ar putea naşte o adevărată iubire între noi. Am înţeles amândoi ca doar o dragoste mare, onestă şi statornică ne poate face să trăim cu adevărat frumos – și asta este ceea ce simţim unul pentru celălalt.”

Angela Gheorghiu îl descria la vremea respectivă pe Mihai Ciortea drept un gentleman și aprecia la el temperamentul, cultura și educația. „Mihai este un bărbat frumos sub toate aspectele, parcă nici n-ar fi real! Un adevărat gentleman, cu un temperament, o cultură şi educaţie cum nu speram să mai găsesc vreodată. Este un tip de bărbat pe cale de dispariţie, cum îl tachinez uneori. Este îngerul meu pe pământ! Familiile şi prietenii noştri ne adoră împreună şi suntem într-o armonie perfectă, un vis pe care îl trăiesc, în sfârşit, aievea.”

Citește și:
Mezzosoprana Andreea Ilie, declarații inedite despre relația cu Bobby Păunescu

Foto: Instagram Angela Gheorghiu

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people