Cum arată acum Patrick Duffy, Bobby Ewing din serialul „Dallas”

Patrick Duffy cunoscut pentru rolul lui Bobby Ewing din serialul "Dallas" este un actor apreciat care reușește și în ziua de azi să atragă admirația fanilor.

Cum arată acum Patrick Duffy, Bobby Ewing din serialul "Dallas"

Serialul „Dallas” a fost un fenomen în anii ’80 și sigur ai auzit persoane apropiate vorbind despre el. Printre cei care au atras atenția publicului s-a numărat și Patrick Duffy, cel care interpreta rolul lui Bobby Ewing.

 

A post shared by tony seriphile (@tony_seriphile) on

Patrick s-a bucurat mereu de admirația publicului feminin, fiind considerat unul dintre cei mai sexy actori ai perioadei respective. Actorul american în vârstă de 69 de ani arată complet diferit acum, însă publicul încă îl adoră.

Patrick Duffy a apărut în cadrul unei emisiuni alături de David Hasselhoff și, În ciuda părului alb, el este la fel de zâmbitor şi de plin de energie ca în tinerețe.

Patrick Duffy este cunoscut pentru rolul din „Dallas”, însă el a jucat și în „Dragoste şi putere” în perioada 2006-2011. El a fost căsătorit cu Carlyn Rosser, o balerină de succes, timp de 41 de ani, până la moartea acesteia, în 2017. Patrick și soția sa au avut împreună doi copii, Padraig Terence şi Connor Frederick și patru nepoți.

Patrick Duffy a jucat rolul fiului lui Miss Ellie în „Dallas”, serialul urmărind povestea rivalității unei familii din Texas, Ewings. Actorul a apărut în serial în perioada 1978-1985, an în care el a decis să renunțe la acest rol. Personajul său a fost eliminat, însă el a fost atât de important pentru audiență, încât Bobby Ewing a revenit pe ecrane după un an. Actorul a și regizat câteva episoade până la finalul serialului în 1991.

„Dallas” a revenit pe ecrane în 2012, din distribuție făcând parte în continuare Patrick Duffy, precum și alți actori: Larry Hagman în rolul lui J.R., Linda Gray, în rolul lui Sue Ellen.

 

A post shared by Linda Gray Fans (@team_linda_gray) on

Citește și:
Cum arata acum actorii din „Titanic', 20 de ani mai tarziu

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people