Cu ce probleme se confruntă Nicole Cherry la scurt timp după ce a devenit mamă

Nicole Cherry a devenit mamă pentru prima dată în urmă cu aproape două săptămâni.

Cu ce probleme se confruntă Nicole Cherry la scurt timp după ce a devenit mamă

Nicole Cherry a devenit mamă pentru prima dată în urmă cu aproape două săptămâni. Artista a adus pe lume o fetiță căreia i-a pus numele Anastasia.

Cântăreața care a împlinit zilele trecute 23 de ani are o legătură foarte strânsă cu fanii care o urmăresc pe rețelele de socializare și le dezvăluie mereu detalii din viața ei personală și nu de puține ori le-a spus și despre problemele cu care se confruntă.

Nicole Cherry a povestit că a avut și primele probleme cu fetița ei, pentru că micuța suferă de colici, iar din acest motiv nu a prea lăsat-o să doarmă.

Invitată în emisiunea „Vorbește lumea”, Nicole Cherry a dezvăluit cum a fost prima săptămână alături de fiica ei. Tânăra artistă a născut pe 27 noiembrie, micuța Anastasia venind pe lume mai repede, pentru că inițial termenul era la începutul lunii decembrie.

„A fost agitată toată noaptea din cauza colicilor. Cumva ea m-a serbat de la 12 noaptea. M-a lăsat trează să citesc mesajele. Mă miram cât de devreme se trezesc unii oameni”, a povestit Nicole Cherry.

Artista a avut o naștere ușoară și o recuperare la fel de ușoară.

„Nu pot să zic că am avut o experiență traumatizantă, nici pe departe. Eu nu am simțit nimic. Efectiv m-am bucurat de fetiță. Nașterea în sine a fost frumoasă și perioada de după, la fel. Chiar m-am bucurat 100% de ea și nu am simțit nimic. A fost de ajuns să o privesc și am uitat de tot”, a declarat Nicole Cherry.

Întrebată cu cine seamănă micuța, Nicole Cherry a spus că aceasta a moștenit trăsăturile lui Florin, tatăl micuței și logodnicul artistei.

„Mă ajută foarte mult Florin, mă așteptam să fie grijuliu cu noi pentru că știam cum e cu pisica și o divinizează. Seamănă cu el. A stat la mine în burtă 9 luni, dar seamănă cu el. E fata lui tata, așa o să fie, sunt sigură. Eu mă bucur. Știu cât își dorea Florin să aibă o fetiță și chiar e o perioadă extrem de frumoasă de care ne bucurăm din plin”, susține artista.

Nicole Cherry a mai dezvăluit că mama ei este cea care o ajută cu micuța Anastasia.

„Toată lumea fericită, în extaz, a venit prințesa acasă. Mă ajută mama mea, așa cum am spus și înainte că mama o să fie cel mai mare ajutor al meu și facem cu rândul. Mai dorm eu două ore, mai doarme ea două ore și tot așa. Ne dorim să nu fim epuizate amândouă și să putem face față”, a mai adăugat artista.

Citește și:
Anca Serea a ajuns de urgență la spital. Cu ce probleme se confruntă

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people