Creatorii „Stranger Things” sunt acuzați că au abuzat verbal femeile de pe platourile de filmare

Se pare că „Stranger Things”, unul dintre serialele noastre preferate, nu este nici el ferit de abuzurile de putere despre care auzim tot mai des în media în ultima perioadă.

Creatorii „Stranger Things” sunt acuzați că au abuzat verbal femeile de pe platourile de filmare

Creatorii serialului „Stranger Things' au fost acuzați de abuz verbal împotrivă femeilor de pe platourile de filmare.

Matt și Ross Duffer au fost acuzați că au insultat, au amenințat și au abuzat verbal femeile care lucrează pe platourile de filmare ale serialui produs de Netflix.

Unul dintre operatori, o femeie, Peyton Brown, a anunțat pe contul personal de Instagram că nu se va mai întoarce să lucreze și la al treilea sezon al show-ului: „am fost martoră personal la felul în care doi bărbați în poziții de putere pe platou abuzează verbal mai multe femei.'

Mai mult, într-un comentariu la aceeași postare, Peyton Brown a recunoscut că se referă la frații Duffer, creatorii serialului, și a adăugat că „au existat țipete, au existat insulte, au existat amenințări și chiar persoane concediate sau forțate să demisioneze din cauza lor'.

Cu toate acestea, Peyton Brown a șters postarea de pe Instagram la doar câteva ore după ce a fost publicată și a repostat-o fără să mai dea nume sau alte detalii.

Citeste si:
Cat castiga actorii din Stranger Things pe episod

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people