Copiii Victoriei și ai lui David Beckham au fost botezați, iar imaginile cu ei sunt cu adevărat emoționante

David și Victoria Beckham i-au botezat pe Harper și Cruz, doi dintre cei patru copii ai lor.

Copiii Victoriei și ai lui David Beckham au fost botezați, iar imaginile cu ei sunt cu adevărat emoționante

David și Victoria Beckham i-au botezat ieri pe Harper, în vârstă de 8 ani, și pe Cruz, în vârstă de 14 ani.

Victoria a postat pe contul său de Instagram o fotografie emoționantă cu cei doi copii ai ei, alături de un mesaj special. „Astăzi sunt extrem de mândră să îi privesc pe Harper și Cruz cum au fost botezați, alături de familiile și prietenii noștri”, a spus Victoria.


De asemenea, Victoria Beckham a postat o imagine cu întreaga familie, dar și cu nașii celor doi, care au fost Eva Longoria și Marc Anthony. „Nu puteam fi mai mandră de copiii mei si recunoscătoare familiei mele și celor mai minunați nași. Vă iubim”, a spus Victoria.

Eva Longoria a repostat fotografia Victoriei și a transmis și ea un mesaj special cu această ocazie pe contul său de Instagram. „Este o onoare pentru mine să fiu nașa celei mai drăguțe fetițe din lume. Te iubesc, Harper Seven!”, a zis Eva Longoria.

Anul acesta, Victoria și David Beckham au aniversat 20 de ani de căsătorie. Cei doi s-au căsătorit în 1999, la Luttrellstown Castle, în Irlanda și au împreună patru copii, Brooklyn, Romeo, Cruz și Harper. Victoria a vorbit în cadrul unei emisiuni despre căsnicia ei și ce anume a ajutat-o până acum pe tot parcursul relației cu David: „Prioritatea noastră sunt copiii și tot ce facem se învârte în jurul lor. Amândoi lucrăm foarte mult. Iubim ce facem din punct de vedere profesional. Cred că este vorba despre faptul că suntem foarte concentrați, muncitori și avem o echipă minunată care ne ajută.” 

Citește și:
Victoria Beckham a dezvăluit care este secretul căsniciei ei cu David Beckham

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people