Copiii lui Michael Jackson îi investighează pe Wade Robson și James Safechuck, cei care l-au acuzat pe regele pop de abuz sexual

Se pare că cei trei copii ai lui Michael Jackson îi investighează în secret pe Wade și James, înainte de a intenta un proces împotriva lor.

Copiii lui Michael Jackson îi investighează pe Wade Robson și James Safechuck, cei care l-au acuzat pe regele pop de abuz sexual

În timp ce copiii lui Michael Jackson continuă să exploreze opțiuni legale pentru a le folosi împotriva acuzațiilor aduse de Wade Robson și James Safechuck regelui pop, Page Six a aflat că aceștia îi investighează în secret pe cei doi bărbați, înainte să intenteze un proces.

Robson și Safechuck au ajuns în atenția întregii planete după ce au apărut în documentarul produs de HBO, „Leaving Neverland”, în care povestesc experiențele din copilărie alături de Michael Jackson, mai exact, cum au fost abuzați sexual de la o vârstă foarte fragedă. Acum, Prince, Paris și Michael Jackson al II-lea, zis și Blanket, sunt într-o misiune pentru a afla dacă bărbații au fost plătiți să spună acele povești și să caute orice fel de neconcordanțe în privința abuzului.

Regizorul filmului, Dan Reed, a dezvăluit că Wade și James nu au fost recompensați pentru a apărea în documentar. Potrivit unei surse apropiate familiei, copiii sunt hotărâți să intenteze un proces pentru fraudă, defăimare și declarații false. Se pare că în acest proces, Prince (22 de ani), Paris (21 de ani) și Blanket (17 ani) nu vor să obțină bani, ci ca Robson și Safechuck să-și accepte că au greșit și să-și ceară scuze. Orice fonduri obținute în urma procesului ar merge către organizații caritabile. Cei trei copii ai lui Michael Jackson simt că documentarul le-a violat intimitatea, așa cum au menționat ulterior.

În perioada premierei documentarului, Robson a înființat asociația Robson Family Fund prin Hawaii Community Foundation, potrivit The Blast. Robson și soția lui, Amanda, au fost acuzați că au profitat de popularitatea documentarului pentru a atrage fonduri, fiind totuși neclar unde vor merge acestea. La puțin timp după aceea, Robson a schimbat numele organizației în Robson Child Abuse Healing and Prevention Fund.

Un reprezentant al familiei lui Michael Jackson le-a spus celor de la Page Six: „Cei trei copii spun că tot ce vor este să păstreze moștenirea muzicală a tatălui lor. Simt că documentarul a fost îndreptat către o singură parte, iar cei doi bărbați au susținut mai multe lucruri neadevărate.”

În următoarea perioadă, familia se pregătește pentru a-l omagia pe Michael Jackson, care a murit în urma cu 10 ani, pe 25 iunie.

Citește și:
Sophie Turner s-a confruntat cu stări de depresie după ce Game of Thrones a atras numeroase critici

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people