Codin Maticiuc, reacție neașteptată: „Cum să trăiești cu un leu pe zi?”

Codin Maticiuc, reacție neașteptată: „Cum să trăiești cu un leu pe zi?”

Codin Maticiuc este actor, producător de film, scriitor, blogger, filantrop, tată și influencer. Se afla în orașul Miami când a scris scenariul pentru comedia spumoasă cu același nume (Miami Bici, 2020) și și-a contactat prietenii de acolo ca să vadă ce ar putea obține de la fiecare pentru a realiza o producție de succes.

În „Miami Bici', el joacă alături de Matei Dima, alias BRomania, însă consideră orașul Miami ca fiind al treilea actor în rol principal. În primul weekend de la lansare, „Miami Bici' a obținut un record în cinematografia românească din ultimii 26 de ani, reușind să strângă 153.000 de spectatori. Personajele lui Matei și Codin sunt doi prieteni din copilărie care renunță la job-ul lor de la o spălătorie de mașini și pleacă în America pentru a face bani. Lucrurile, însă, iau o întorsătură neașteaptată.

Invitat la podcastul produs și găzduit în exclusivitate de canalul de Youtube Happyfish „Aproximativ discuții', cu Gojira, Codin Maticiuc a dezvăluit că va urma continuarea filmului. 

„Plecăm de aici în Los Angeles, acolo unde se va filma Miami Bici 2. Noi de aia ne-am și lungit atât cu facerea Miami Bici 2 pentru că ne-am dorit să ținem ștacheta așa sus. Am plecat cumva cu două schelete de scenarii în sensul în care lucrurile se lungesc, va fi Mamaia Bici, dacă lucrurile nu se lungesc, dorim să ținem ștacheta sus și să fie tot în America.  Nu știm când o să se întâmple, dar în principiu, ne dorim să filmăm în 2022. Eu cred că Miami orașul a fost al treilea actor și unul extrem de important. Adică a fost un film cu Codin Maticiuc, Matei Dima și Miami orașul. Coteț a scris 100% scena în care personajul meu numără banii și strigă că s-a săturat de sărăcie. E umorul lui de Călărași, că a făcut exact calculul. Cum să trăiești cu un leu pe zi?', a povestit actorul.

Poți urmări podcastul integral pe YouTube

– Articol în parteneriat cu HappyFishTV –

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people