Cine este noul iubit a lui Kendall Jenner

Kendall Jenner este destul de discretă în ceea ce privește viața sa amoroasă, dar presa de peste Ocean află mereu detalii despre relațiile acesteia.

Cine este noul iubit a lui Kendall Jenner

În trecut, Kendall Jenner a avut o relație cu cântărețul ASAP Rocky, dar și cu star-ul NBA Blake Griffin, ce se află în prezent în echipa Detroit Pistons. Cei doi au fost zăriți evitându-se luna trecută la festivalul Coachella.

Un apropiat al familiei a declarat însă că supermodelul Kendall Jenner are o nouă relație, „de câteva săptămâni'.

Sursele spun că modelul Kendall Jenner este într-o relație cu jucătorul de baschet din echipa Philadelphiei, Ben Simmons. Cei doi au fost surprinși în acestă săptămână la Beverly Hills Hotel unde luau masa. Jenner în vârstă de 22 de ani și Simmons, 21 de ani, au mai ieșit împreună în Manhattan cu un grup de prieteni în clubul Bowery. „Măsuri de securitate au fost luate pentru Kendall și Ben pentru ca cei doi să se bucure de o noapte plină de distracție', a susținut un martor.

Jenner și-a petrecut ziua liberă de luni împreună cu sora sa, Kourtney Kardashian, când cele două au făcut poze îmbrăcate în bikini. Următoarea zi însă modelul s-a întâlnit cu Simmons. Jucătorul a avut înainte o relație cu cântăreața Tinashe.

Într-un interviu recent acordat revistei Vogue, modelul declara: „Nu cred că am părți bisexuale sau gay în mine, dar nu știu. Cine știe? Sunt gata să experimentez – nu sunt împotrivă – dar nu am fost niciodată în această situație.'

Citește și:
Ce crede Kendall Jenner despre faptul că sora ei, Kylie, a devenit mamă?

Text: Smaranda Olariu
Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people