Ce note a obținut Nadine la Bacalaureat și ce facultate își dorește să urmeze

Nadine a dat examenul la Bacalaureat la 44 de ani și acum a aflat ce note a obținut. Ce facultate își dorește aceasta să urmeze?

Ce note a obținut Nadine la Bacalaureat și ce facultate își dorește să urmeze

Nadine Emilie Voindrouh a ajuns cunoscută publicului larg odată cu participarea la emisiunea „Școala Vedetelor” de la TVR, alături de Adrian Despot, Călin Goia, dar și alți artiști care acum sunt considerați de succes în România. 

Nadine, în vârstă de 44 de ani, a susținut anul acesta examenul de Bacalaureat. În ceea ce privește notele obținute, la Limba și Literatura română a luat 9,70, la Geografie 7, iar la Sociologie 10. Vedeta a făcut și o serie de declarații cu privire la subiectele pe care le-a avut, dezvăluind și care a fost preferatul ei și de ce. „M-au extenuat emoţiile. Acum am emoţii şi cu facultatea. Poate d-aia toate astea se fac până în 20 de ani, când sunt nervii mai tari. Am avut subiecte uşoare şi frumoase. Preferatul meu a fost cel legat de modul în care s-a schimbat în ultima vreme statusul femeii în societate, afectând prin asta şi rolul ei în familie. De aici, şi conflictele dintre femeie şi bărbat/soţ, care nu s-a adaptat încă la noul ei status şi nici la rolurile noi pe care realitate pare să le fi impus vieţii de familie”, a povestit Nadine, scrie impact.ro.

Nadine își dorește să urmeze o facultate și se pregătește de acest nou pas din viața ei. „Acum mă pregătesc de facultate. Caut o facultate de psihologie, dar care să aibă cursuri la distanță. Mă gândesc atât la una în țară, cât și în străinătate. Încă mai caut. Din păcate, de anul asta, Universitatea din București a scos cursurile la distanță de la facultatea de psihologie așadar trebuie să mă reorientez”, a declarat Nadine pentru FANATIK.

La sfârșitul lunii iunie, Nadine povestea pe Instagram cum s-a raportat ea la experiența primului examen, la limba și literatură română. „M-am înscris la liceu la 38 de ani, iar azi, extrem de emoționată, la 44 de ani, alături de copiii de 18 ani, am dat și eu una dintre probele examenului maturității. Pentru mine, frumusețea acestui moment are și un simbolism aparte, și anume faptul că trăim într-o lume (Românie) în care un om, indiferent de istoricul său, poate reface/ repara o bucată din viața sa, așa încât să îi fie mai bine pe mai departe și, totodată, să poate face pace cu ce a fost.”

Nadine s-a reîntors la școală la vârsta de 40 de ani. A făcut liceul de la clasa a IX-a, a dat examenul de Bacalaureat, însă a picat la o materie, moment în care a decis să reia liceul. În ciuda faptului că a întâmpinat și comentarii negative din partea celor din jur, nu s-a lăsat afectată și a continuat. În iunie 2011, s-a căsătorit cu omul de afaceri Dragoș Apostolescu, alături de care are un fiu.

Citește și:
Cine este cântărețul de 25 de ani cu care Sharon Stone are acum o relație

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Vezi şi subiectele la matematică la BAC 2022!

Vezi rezultate BAC 2022!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people