Ce fel de petrecere aniversară i-a organizat Kate Middleton Prințului George

Prințul George a avut cu siguranță o zi de naștere specială, el având parte nu doar de o vacanță, ci și de o petrecere organizată de mama sa, Kate Middleton.

Ce fel de petrecere aniversară i-a organizat Kate Middleton Prințului George

Prințul George a împlinit recent șase ani și și-a sărbătorit ziua de naștere în același mod în care o fac și restul copiilor. Părinții i-au organizat o petrecere și au invitat întreaga sa clasă.

Desigur, lucrurile sunt puțin diferite dacă avem în vedere faptul că această petrecere a fost organizată în Palatul Kensington, iar sărbătoritul va deveni într-o zi rege. Astfel, potrivit Hello!, Kate Middleton și Prințul William i-au organizat fiului lor cel mare o petrecere cu tematică, fotbalul fiind elementul principal, iar evenimentul a fost loc înainte de ziua lui George.

Acest lucru este ușor de înțeles, deoarece Prințul George s-a aflat pe 22 iulie în vacanță în Mustique, o insulă privată. Tot aici și-a sărbătorit și anul trecut aniversarea.

People a oferit recent noi informații despre Prințul George, surse apropiate dezvăluind că acesta este „plin de viață”. Acesta iubește filmele Lego, precum și The Lion King și, totodată, adoră să petreacă timpul cu mama sa.

„Având în vedere averea uriașă și privilegiile disponibile, unii oameni ar fi surprinși să audă că activitățile preferate ale Prințului George sunt să petreacă timpul cu mama sa, să facă pizza și să lucreze în grădină”, a declarat o sursă pentru People. „Prințul de Wales, bunicul său, a fost încântat să vadă cum George este pasionat de natură”.

Prințul George este foarte atent totodată în privința oamenilor în care poate avea încredere, potrivit The Sun. „Lui George îi plac oamenii. Fie a învățat asta de la tatăl, fie este un lucru natural, lui îi place să se asigure că poate avea încredere într-o persoană. Crescând înconjurat de curteni, înveți repede că nu toată lumea se gândește la binele tău”, a declarat o sursă pentru publicație.

Citește și:
Prințul George reprezintă o inspirație pentru ceilalți prinți de vârsta lui, dintr-un motiv amuzant

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Cât de bine îți cunoști tenul? Completează testul ACUM și câștigă super premii de la La Roche Posay

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people