Cât costă garderoba regală a lui Meghan Markle?

De la rochiile de seară semnate Safiyaa și până la renumita rochie de mireasă Givency, am calculat cât de mult a costat garderoba lui Meghan Markle în ultimul an, din momentul anunțului logodnei.

Cât costă garderoba regală a lui Meghan Markle?

Cât costă garderoba regală a lui Meghan Markle? Cu ocazia aniversării a unui an de când Meghan Markle și Prințul Harry și-au anunțat logodna, an în care le-am admirat fiecare apariție publică, ne-am gândit, inevitabil, și la suma cheltuită pe ținutele purtate de Ducesă în toată această perioadă în care a participat la numeroase evenimente regale.

În urma unor estimări, am ajuns la concluzia că, cel mai probabil, garderoba regală a lui Meghan Markle a costat aproape un milion de lire. Fără îndoială, rochia de mireasă este cea mai costisitoare piesă din garderoba Ducesei, ajungând la suma de 387.000 de lire. Recent, Ducesa de Sussex a admis că rochiei i-a fost încorporată o bucată de material din rochia purtată la prima întâlnire cu Prințul Harry, pentru acel ceva albastru de care avea nevoie.

Între timp, prețul rochiei pentru recepție, creată de Stella McCartney, a fost estimat la 120.000 de lire. Trecând de ziua nunții, alegerile lui Meghan în materie de piese vestimentare includ rochia sacou Judith & Charles purtată la un eveniment caritabil, în valoare de 431 de lire, rochia în nuanța roz pudrat semnată Goat, în valoare de 590 de lire, purtată la petrecerea în grădină organizată în cinstea Prințului Charles pentru a celebra împlinirea vârstei de 70 de ani, și rochia capă Safiyaa Ginkgo, în valoare de 1.095 de dolari, purtată la o recepție în Fiji în timpul turneului regal.

Cu toate acestea, Meghan a ales și piese accesibile tuturor celor care îi apreciază stilul, de la branduri precum Marks & Spencer, J. Crew, All Saints sau &Other Stories. Având în vedere că Meghan a repurtat mai multe dintre piese de-a lungul timpului, suma totală a garderobei sale ar fi putut fi mult mai mare.

Citește și:
Meghan Markle, pe locul 3 în topul celor mai puternici influenceri din modă în 2018

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people