Care este, de fapt, părerea Reginei despre scandalul cauzat de interviul dat de Harry & Meghan

După scandalosul interviu pe care Prințul Harry și Meghan Markle l-au acordat lui Oprah, întreaga lume și-a dorit să afle și părerea Reginei despre acuzațiile aduse familiei regale.

Care este, de fapt, părerea Reginei despre scandalul cauzat de interviul dat de Harry & Meghan

Mulți au sperat că revenirea Prințului Harry în Marea Britanie, pentru a participa la funeraliile bunicului său, va fi un prim pas către împăcare și stingerea conflictului.

Potrivit surselor apropiate familiei regale britanice, au existat câteva discuții în care Regina și-a exprimat clar părerea despre celebrul interviu acordat de Prințul Harry și Meghan Markle lui Oprah.

„Regina a subliniat extrem de clar că este de partea lui Charles și a lui William în acest scandal”, a declarat o sursă citată de Mirror. „A fost extrem de dezamăgită de tot ce s-a spus în acel interviu”.

Informațiile cu privire la opinia Reginei vin la numai câteva zile de la discuțiile pe care Prințul Harry le-a avut cu tatăl și fratele său după înmormântarea Prințului Philip. Prințul Harry și Prințul William au petrecut două ore împreună, cu ușile închise, la Castelul Windsor. Celor doi li s-a alăturat și tatăl lor, Prințul Charles, a declarat o sursă pentru The Sun. Potrivit surselor, discuția de familie a fost neproductivă, dar ea a fost văzută, totuși, de unii apropiați ca un pas în direcția cea bună.

Se spune că Prințul Charles își dorește cu ardoare o reconciliere cu fiul său, în timp ce William este mai precaut și ezitant. „William trebuie să știe că poate avea încredere în Harry și că conversațiile private vor rămâne private”, susține o sursă Vanity Fair.

Harry și William au fost văzuți schimbând câteva vorbe și în timpul înmormântării televizate a Prințului Philip, un eveniment care nu a putut să nu amintească de o altă înmormântare la care absolut toate privirile au fost ațintite asupra celor doi frați, cea a mamei lor.

Știind că reuniunea ar putea fi tensionată în ciuda promisiunii de păstrare a aparențelor, a existat un plan pentru a-i ține pe William și Harry la distanță. Vărul lor, Peter Phillips (fiul cel mare al Prințesei Anne), a mers între ei în timpul procesiunii până la capela St. George. Pe măsură ce cortegiul a înaintat, însă, Peter a făcut un pas înapoi și le-a permis prinților să meargă unul lângă celălalt.

Înainte să ia primul avion spre Marea Britanie, pentru a participa la funeraliile bunicului său, Ducele de Edinburgh, Prințul Harry i-ar fi scris tatălui său o scrisoare „foarte personală” în care promitea să „respecte instituția”, relatează Daily Mail.

Potrivit The Mirror, în scrisoare Harry și-a „conturat motivele plecării” din familia regală britanică – acesta a vrut să intre în contact cu tatăl său în timp ce se pregătea să se întoarcă pentru prima dată în Marea Britanie, și ar fi fost „forțat să scrie scrisori” după o „ruptură totală de comunicare” cu el.

„I-a trimis o scrisoare foarte personală tatălui său încercând să îndrepte lucrurile, însă tensiunile sunt încă la cote maxime iar lucrurile nu s-au așezat deloc cum și-ar fi dorit”, a dezvăluit o sursă apropiată familiei regale britanice pentru aceeași publicație.

Decizia fostului Duce de Sussex vine după ce relația dintre el și Prințul Charles părea să fi fost profund zdruncinată de interviul lui Harry și al soției sale, Meghan Markle cu Oprah Winfrey. Acolo, Prințul Harry a mărturisit că tatăl lui nu îi mai răspunde la telefon de o bună bucată de vreme, susținând că se simte „dezamăgit” de acest comportament, mai ales că Prințul Charles „a trecut prin ceva asemănător”.

Prințul Charles, la rândul lui, rămâne „extrem de rănit” de decizia lui Harry și a lui Meghan Markle de a lua parte la controversatul interviu, transmis de CBS chiar în timp ce Prințul Philip se afla în spital.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Cum era de așteptat, în timpul ceremoniei de înmormântare a Prințului Philip nu s-a putut vorbi de discuții prea tensionate în interiorul familiei. „A fost un fel de acord nerostit între toți membrii familiei să lase toate problemele personale deoparte și să se concentreze pe sprijinul acordat Reginei”, povestește o sursă The Mirror. „Nu era nici timpul, nici locul potrivit pentru astfel de lucruri, mai ales într-un moment cu o încărcătură emoțională atât de mare pentru toată lumea”.

Citește și:
Ce semnificație au avut bijuteriile pe care Kate Middleton le-a purtat la funeraliile Prințului Philip

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video