Care este adevărul despre zvonurile privind despărțirea cuplului Jessica Alba & Cash Warren

Mereu citim zeci de știri, unele care conțin un sâmbure de adevăr, altele inventate complet, despre vedetele noastre preferate.

Care este adevărul despre zvonurile privind despărțirea cuplului Jessica Alba & Cash Warren

Jessica Alba și Cash Warren se află constant în atenția presei tabloid, așa că nu este de mirare că sunt și subiectul a numeroase știri false. Și, bineînțeles, ce subiect ar putea alege mai bun decât despărțirea lor.

Zilele trecute, Woman’s Day a publicat un articol despre faptul că actrița a fost văzută fără verighetă, în numeroase ocazii. Mai mult decât atât, tabloidul a citat câțiva „prieteni” ai cuplului care susțin că Jessica Alba și soțul ei „se ceartă foarte des”, în special din cauza programului încărcat al actriței. Aceleași surse ar mai fi afirmat că Alba este „complet dependentă” de Warren pentru a „menține familia unită”, adăugând că un divorț „ar fi devastator” pentru actriță.

Însă, Gossip Cop, o publicație care verifică zvonurile despre celebrități, a investigat aceste speculații și a aflat că toate erau false. Deși Woman’s Day a publicat și o fotografie în care Jessica Alba pare abătută și fără a avea verigheta pe deget, acest lucru nu înseamnă nimic, mai ales că ipostaza în care a fost surprinsă vedeta este una deloc glam: ea doar își făcea cumpărăturile la un magazin din apropierea casei sale.

Mai mult decât atât Jessica Alba și Cash Warren au participat în urmă cu câteva zile la petrecerea organizată de Vanity Fair după decernarea Premiilor Oscar, iar actrița purta verighetă, era însoțită de soțul ei și cei doi păreau cu adevărat fericiți.

În plus, luna trecută Jessica Alba a ținut să marcheze ziua de naștere a soțului ei cu o postare pe Instagram în care cei doi apar alături de cei trei copii ai lor. „A fost incredibil de amuzant să facem aceste amintiri împreună, dragostea mea”, a spus ea. „Ești mai sexy ca oricând”.

Jessica Alba și Cash Warren sunt căsătoriți de 12 ani, dar probabil astfel de zvonuri nu vor conteni niciodată să apară, așa cum se întâmplă, de fapt, cu toate cuplurile de la Hollywood.

Citește și:
Care este adevărul despre acuzațiile privind infidelitatea Prințului William

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people