Cara Delevingne spune că este „cea mai norocoasă fată din lume” datorită lui Ashley Benson

Cara Delevingne are numai cuvinte de laudă la adresa iubitei ei, actrița Ashley Benson.

Cara Delevingne spune că este „cea mai norocoasă fată din lume” datorită lui Ashley Benson

Cara Delevingne a participat zilele trecute la evenimentul 2019 Girl Up Awards unde a primit Premiul #GirlHero, iar modelul nu a contenit cu laudele la adresa iubitei ei, Ashley Benson.

„Este atât de plăcut să am pe cineva în viața mea care mă susține atât de mult și mă iubește”, a declarat Cara, în vârstă de 27 de ani. „Sunt cea mai norocoasă fată din lume”.

Organizația Girl Up, care susține femeile din țările în curs de dezvoltare, a premiat-o pe Cara pentru implicarea și susținerea comunității LGBTQ. „Este un premiu foarte important pentru mine. Mai ales pentru că eu consider că Girl Up este o organizație extraordinară”, a mai spus Cara.

Întrebată ce sfat ar da persoanelor care încă nu au curajul de a recunoaște orientarea sexuală, Delevingne a precizat: „Trebuie să știe că toți am trecut prin aceleași probleme. Adică, unii oameni consideră că este ușor, dar toată lumea a stat măcar o secundă pe gânduri și s-a întrebat dacă ar trebui să facă acest pas și cum”.

„Sunt timpuri dificile. Dar, la finalul zilei, dacă te iubești pe tine însăți, trebuie să te sărbătorești prin a fi capabilă să vorbești și să fii încrezătoare în persoana care ești. Este singura modalitate prin care îți vei putea găsi familia. Știi, toți avem familiile în care ne-am născut, dar toți ne găsim propriile familii în care aparținem. Așadar, singura modalitate de a face asta este să fii sinceră”.

Benson a postat în acea seară un video pe Instagram stories, clip care o arată pe Delevingne acceptând premiul, scriind: „Atât de mândră de tine. Te iubesc @caradelevingne”.

Citește și:
Cara Delevingne explică de ce a ținută secretă relația cu Ashley Benson

Foto: Profimedia

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people