Cara Delevingne dezvaluie motivul care a facut-o sa renunte la modelling

Dupa ce a schimbat podiumul cu marele ecran, Cara Delevingne dezvaluie, intr-un eseu scris pentru website-ul Motto, de ce a decis sa se lase de modelling cu adevarat.

Cara Delevingne dezvaluie motivul care a facut-o sa renunte la modelling

In decursul ultimului an, a devenit foarte clar ca supermodelul Cara Delevingne alege sa se implice in proiecte din ce in ce mai indepartate de domeniul care a consacrat-o, moda. Cara a fost imaginea unor brand-uri foarte celebre, precum Chanel sau Burberry.

Cara Delevingne este cunoscuta acum ca actrita, avand deja doua lungmetraje la activ. Asa ca ce a determinat-o sa isi doreasca sa faca aceasta schimbare?

Cara Delevingne a dezvaluit motivele din spatele acestei decizii intr-o postare de pe site-ul Motto, detinut de revista Time, insa care este orientat mai mult spre publicul feminin.

Astfel, Cara a marturisit ca, in ciuda succesului pe care il avea in industria modelling-ului, a inceput sa se indoiasca de ea insasi, pentru ca isi dorea cu ardoare sa obtina validare de la toata lumea. Acest lucru a facut-o sa nu se mai gandeasca si la propria sa persoana si sa fie nefericita.

Asa ca a ajuns la concluzia ca trebuie sa isi reevalueze viata si scopurile. Iar faptul ca a inceput sa aiba succes ca actrita, in filme precum „Paper Towns‟ si „Suicide Squad‟, a facut-o sa fie mult mai fericita ca isi petrece mai mult timp facand ceva care ii place cu adevarat.

Foto: Arhiva Revistei Elle

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people