Cadourile impresionante pe care le vor primi celebritățile nominalizate la Oscar

În mod cert, este o adevărată onoare să fii nominalizat la Oscar și probabil că deja te întrebi care vor fi cadourile pe care nominalizații le vor primi anul acesta.

Cadourile impresionante pe care le vor primi celebritățile nominalizate la Oscar

Viața vedetelor de la Hollywood este una demnă de invidiat și pare să fie visul oricăruia dintre noi. Iar cu toții așteptăm cu nerăbdare decernarea Premiilor Oscar, unul dintre cele mai așteptate evenimente din an. 

Însă, trebuie să ne gândim și la cadourile extrem de impresionante și extravagante pe care nominalizații le vor primi. „Fiecare om, oricât de bogat sau celebru ar fi, apreciază și se bucură atunci când primește un cadou. Cadourile nominalizaților sunt pregătite cu o foarte mare recunoștință pentru munca incredibilă și talentul pe care ni l-au împărtășit anul acesta”, a declarat Lash Fary, cel care a fondat compania Distinctive Assests și care s-a ocupat de pregătirea acestor cadouri de mai bine de două decenii.

Așadar, îți vom prezenta care sunt cadourile pe care le vor primi vedetele anul acesta la Oscar:

Macarons Mad Mac

Nominalizații la Oscar vor avea ocazia de a mânca dintr-un sortiment special de macarons, unele dintre cele mai gustoase prăjituri pregătite de bucătarul patiser Florian Bellanger, în valoare de 24 de dolari.

Un set de brățări Officina Bernardi

Vedetele vor mai primi un set de trei brățări Officina Bernardi din colecția Moon, care costă 145 de dolari.

O vacanță la Golden Door Wellness Resort

Votată una dintre cele mai apreciate destinații, nominalizații vor avea oportunitatea de a se relaxa și de a-și reîncărca bateriile.

O eșarfă și un ghiozdan RYU (Respect Your Universe)

Există un cadou și pentru vedetele care au un stil de viață mult mai activ. Aceștia vor primi un ghiozdan compact, dar și o eșarfă din lână. Eșarfa costă 60 de dolari, iar ghiozdanul 170 de dolari.

Un dispozitiv pentru relaxare

Cu toții ne dorim mai multă relaxare, iar dispozitivul Muse te ajută să te calmezi și să meditezi. Dispozitivul costă 150 de dolari și poate fi găsit pe site-ul oficial sau pe Amazon.

Un balsam de păr Rita Hazan

Vedetele vor primi un balsam Rita Hazan destinat părului uscat și deteriorat. Acesta are puterea de a hidrata în profunzime părul și de a-i oferi strălucire, prețul fiind de 30 de dolari.

Parfum pentru mașină

Celebritățile nominalizate la Oscar o să aibă ocazia să primească diferite arome pentru mașină, fie cu lavandă, ambră, cacao, vetiver sau chiar patchouli de la Harrod’s la prețul de 166 de dolari.

O vacanță pe un iaht

În mod cert, vedetele au nevoie și de relaxare, iar din acest motiv, vacanța pe iahtul Scenic Eclipse vine la momentul potrivit.

Un device care proiectează galaxia

Relaxarea pare să fie cuvântul care caracterizează aceste cadouri pe care le vor primi nominalizații la Oscar. Dispozitivul BlissLights Sky Lite în valoare de 50 de dolari poate transforma orice cameră datorită capacității de a da iluzia unei galaxii. 

Un kimono din mătase

Un kimono din mătase pare să fie cadoul perfect. Kimono-ul Soma este 100% din mătase și costă 198 de valoare.

Un sutien

Ei bine, poate fi un cadou neobișnuit, însă sutienul de la Soma, în valoare de 25 de dolari, este conectat la o aplicație care poate fi descărcată pe telefon pentru a ajuta la determinarea dimensiunilor corecte.

Un dispozitiv pentru corectarea posturii

Se pare că există un dispozitiv creat special pentru a-ți aminti că trebuie să stai cât mai dreaptă cu ajutorul transmiterii unor vibrații. Dispozitivul promite ca în două săptămâni să se vadă și îmbunătățirile și costă 100 de dolari.

O eșarfă Johanna Howard

Eșarfa are un model de tip tie dye, este făcută din lână de alpaca și costă 445 de dolari.

Un fond de ten Oxygenetix

Un alt cadou ar fi și un fond de ten Oxygenetix Oxygenating care are o formulă extrem de lejeră, acoperind și imperfecțiunile, în valoare de 66 de dolari.

O vacanță de 5 nopți în Hawaii

O vacanță în Hawaii este visul oricui, iar nominalizații la Oscar chiar asta vor primi. Ei vor merge la Waikiki Beachcomber, un hotel care le va oferi o experiență cu adevărat inedită.

Citește și:
Cine va câștiga la premiile Oscar 2020: predicțiile redacției ELLE

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people