Brigitte Macron despre Melania Trump: „Nu are voie să iasă din casă”

Prima Doamnă a Franței a făcut niște dezvăluiri puțin triste despre omoloaga ei din Statele Unite.

Brigitte Macron despre Melania Trump: „Nu are voie să iasă din casă”

Săptămâna trecută, cuplul prezidențial francez a făcut o vizită oficială președinției din Statele Unite, chiar la Casa Albă din Washington DC.

Cu această ocazie, Brigitte Macron și Melania Trump, cele două Prime Doamne, au fost fotografiate de mai multe ori împreună și au avut ocazia să se cunoască mai bine una pe cealaltă, în cadrul mai multor evenimente care au avut loc.

Brigitte Macron a declarat apoi, pentru Le Monde, că a luat la cunoștință de câteva aspecte despre viața Melaniei Trump la Casă Albă și a explicat câteva dintre ele. Brigitte Macron a încercat, pe această cale, să justifice și de ce Melania Trump are, câteodată, o atitudine mai ciudată în ocaziile publice.

„Nu poate să facă nimic', a povestit Brigitte. „Nici măcar nu poate deschide o fereastră la Casa Albă. Nu are voie să iasă afară. Este mult mai constrânsă decât mine. Eu ies în fiecare zi în Paris.'

Prima Doamnă a Franței a povestit și cum este, de fapt, Melania Trump în privat: „este bună, fermecătoare, inteligentă și foarte deschisă', a spus ea. Brigitte a mai dezvăluit că cele două au același simț al umorului.

„Totul este foarte interpretat, mult prea interpretat. Este o persoană care are un caracter puternic, însă se chinuie să îl ascundă', a mai adăugat Brigitte. „Râde foarte mult, la orice, dar o arată mult mai puțin ca mine.'

Brigitte Macron a mai vorbit și despre felul în care media interpretează cuvintele în felurite moduri și despre cum ea, și la fel și Melania Trump, se abțin de la a spune prea multe lucruri, de frică să nu fie înțelese greșit.

Citeste si:
Brigitte Macron și Melania Trump: ce se întâmplă când chic-ul franțuzesc întâlnește glam-ul american

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people