Brad Pitt regretă modul în care s-a comportat în divorțul de Jennifer Aniston

Deși au trecut mai bine de 10 ani de la separarea lor, Brad Pitt regretă modul în care a acționat în timpul divorțului de Jennifer Aniston, dorindu-și acum să fi făcut lucrurile complet diferit.

Brad Pitt regretă modul în care s-a comportat în divorțul de Jennifer Aniston

Se pare că Brad Pitt este dezamăgit de modul în care s-a comportat în divorțul de Jennifer Aniston. Cei doi au format unul dintre cele mai frumoase cupluri de la Hollywood în perioada 2000-2005, însă s-au despărțit după ce actorul a început o relație cu Angelina Jolie.

Brad Pitt nu este deloc fericit cu modul în care a acționat atunci, o sursă declarând pentru US Weekly: „evident că și-ar fi dorit să fi tratat divorțul de Jennifer Aniston într-o manieră mai atentă”.

În plus, actorul i-ar fi cerut iertare lui Jennifer, o sursă apropiată declarând pentru Style Celebrity: „El a fost determinat să îi ceară iertare pentru lucrurile prin care ea a fost nevoită să treacă și exact asta a făcut. A fost cea mai intimă conversație pe care Brad și Jen au avut-o vreodată. I-a cerut iertare pentru că a fost un soț absent. Totodată, el i-a cerut iertare și pentru că a părăsit-o pentru Angelina.”

Se pare că Jennifer Aniston a decis să îl ierte și să lase totul în trecut, relația lor de prietenie fiind din nou în centrul atenției după ce Brad Pitt a participat la aniversarea actriței. Cei doi s-au îmbrățișat și au discutat puțin, însă potrivit The Daily Mail, Jen nu i-a oferit o atenție specială lui Brad.

Brad Pitt se află în continuare în proces de divorț de Angelina Jolie, cuplul separându-se în 2016. Jennifer Aniston este la rândul ei din nou singură, după separarea de Justin Theroux de anul trecut.

Citește și:
De ce fost prezent și Brad Pitt la aniversarea lui Jennifer Aniston

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people