Blake Lively și Ryan Reynolds ne demonstrează încă o dată că formează un cuplu adorabil

Blake Lively și Ryan Reynolds sunt admirați de fani nu doar pentru cariera impresionantă, ci și pentru relația pe care o au. Cei doi nu ezită să-și exprime dragostea pe Internet, în propriul lor mod.

Blake Lively și Ryan Reynolds ne demonstrează încă o dată că formează un cuplu adorabil

Cel mai recent flirt al cuplului implică un invitat special: Pikachu. Ryan Reynolds este vocea personajului în filmul de animație „Pokémon: Detective Pikachu”, iar cu această ocazie, actorul a postat un video pe contul personal de Instagram. „Imagini de la audiția mea pentru #DetectivePikachu”, a adăugat el în descriere.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Footage from my ACTUAL audition for #DetectivePikachu.

O postare distribuită de Ryan Reynolds (@vancityreynolds) pe


Clipul arată mai multe personaje din film, inclusiv un Pikachu sarcastic. Amuzamentul lui Ryan este evident încă de la început, în timp ce melodia „I Wanna Dance With Somebody” a lui Whitney Houston se derulează în fundal. Blake și-a susținut soțul scriindu-i în secțiunea de comentarii „Ar fi greșit dacă aș spune că sunt atrasă sexual de el??”Reynolds a fost uimit de mesaj, răspunzându-i soției sale „@blakelively asta este cea mai bună teorie făcută de un fan pe care am citit-o.” De-a lungul timpului, cei doi ne-au amuzat cu reacțiile din social media, sarcasmul fiind cea mai folosită calitate a lor.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Honestly, same. #CommentsByCelebs

O postare distribuită de Comments By Celebs (@commentsbycelebs) pe

În luna septembrie, Blake și Ryan au împlinit șase ani de căsnicie, un alt prilej pentru cei doi de a se distra unul pe seama celuilaly. Ryan Reynolds, faimosul actor din „Deadpool', a postat o imagine cu un camion pe care se afla reclama la brandul lui de gin, Aviation Gin. Printre sutele de comentarii lăsate de fani, Blake Lively a postat și ea un mesaj amuzant: „Cine are nevoie de un mini van?! Asta voi conduce de acum încolo. Subtil, superb și ‘O doamne ești uriaș, a scris ea, glumind despre imaginea de dimensiuni impresionante cu Ryan. Ca întotdeauna, este o adevărată plăcere să urmărim interacțiunea din online a celor doi.

Citește și:
Angelina Jolie își dorește împăcarea cu Brad Pitt pentru a forma din nou o familie

Foto: Instagram, Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people