Bella Hadid și The Weeknd, la un pas de logodnă?

Bella Hadid și The Weeknd se iubesc mai mult ca niciodată, însă există semne că cei doi se vor logodi în curând?

Bella Hadid și The Weeknd, la un pas de logodnă?

În ultimele șase luni Bella Hadid și The Weeknd au avut o relație plină de momente speciale. S-au împăcat, au făcut relația publică, au postat numeroase poze pe Instagram și s-au mutat împreună într-un apartament în Tribecca. Deși acestea par lucruri pe care unele cupluri le-ar face în ani de zile, se pare că asta nu este tot.

Potrivit Us Weekly, The Weeknd este pregătit să facă pasul cel mare și să îi dăruiască Bellei un inel cu diamant. O sursă a declarat pentru publicație că „o logodnă apare la orizont”, iar ei sunt „nebuni unul după celălalt”.

Se pare că mutatul împreună a fost pasul cel mare pentru ei, a declarat sursa. Pentru Bella, acesta a fost „următorul pas în relația lor”. Potrivit TMZ, The Weeknd i-a propus modelului să locuiască cu el în apartamentul de lux, iar ea a acceptat.

Nu știm exact când s-au împăcat The Weeknd și Bella Hadid, însă anul trecut, pe vremea aceasta, artistul încheia relația cu Selena Gomez. El a fost văzut ieșind din apartamentul Bellei pe 14 noiembrie 2017, acesta fiind primul semn că cei doi s-ar putea împăca.

Bella Hadid și The Weeknd au fost văzuți sărutându-se în mai, însă de atunci aceștia au postat numeroase imagini care indicau că formează din nou un cuplu.

Cei doi au început o relație în aprilie 2015, însă s-au despărțit în noiembrie 2016. Apoi The Weeknd a avut o relație cu Selena Gomez, însă s-a împăcat cu Hadid anul acesta.

Citește și:
Bella Hadid și The Weeknd sunt din nou împreună în mod oficial

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people