Bella Hadid, în lacrimi pe Instagram: „Asta sunt eu aproape în fiecare zi, în fiecare noapte”

Inspirată de Willow Smith, supermodelul Bella Hadid a vorbit despre lupta continuă cu momentele grele.

Bella Hadid, în lacrimi pe Instagram: "Asta sunt eu aproape în fiecare zi, în fiecare noapte"

Nu numai Paulina Porizkova își arată vulnerabilitatea pe Instagram. Săptămâna asta, Bella Hadid a dezvăluit că a plâns aproape zilnic în ultimii ani.

Postând marți mai multe fotografii cu ea în lacrimi, supermodelul de 25 de ani le-a amintit admiratorilor ei că social media nu reprezintă viața reală.

Vedeta a citat, în deschiderea mesajului său, cuvintele lui Willow Smith, despre care a spus că o inspiră și o fac să se simtă mai puțin singură:

„Sentimentul acela că poate nu ești suficient de bun sau de a fi nesigur în privința artei tale este firesc, dar, în același timp, simt că este învățat.

Toți oamenii sunt diferiți, fiecare om are ceva atât de special și unic de oferit. Și oamenii uită că toată lumea se simte, practic, la fel: pierdută, confuză, neștiind cu adevărat de ce este aici. Acea anxietate, de exemplu, toată lumea o simte… și încearcă să o ascundă într-un fel.

Ne vom uni în defectele noastre. În nesiguranța noastră, în bucuria noastră, în fericirea noastră și accepta totul ca fiind frumos și natural.”

CONȚINUT VIDEO ELLE

Bella, care suferă de boala Lyme, a continuat, apoi:

„Cam asta sunt eu aproape în fiecare zi, în fiecare noapte

De câțiva ani încoace

Rețelele de socializare nu sunt reale. Pentru oricine se confruntă cu o perioadă grea, vă rog să rețineți asta. Uneori, tot ce trebuie să auzi este că nu ești singur. Deci, de la mine către voi, nu sunteți singuri. Vă iubesc, vă văd și vă aud. Self-help-ul și boala mintală/dezechilibrul chimic nu sunt liniare și este aproape ca un rollercoaster care curge cu obstacole… are suișuri și coborâșuri, și zdruncinări.

 

Dar vreau să știți că întotdeauna există lumină la capătul tunelului, iar rollercoaster-ul se oprește întotdeauna complet la un moment dat. (Întotdeauna este loc să pornească din nou, dar pentru mine a fost întotdeauna plăcut să știu că, chiar dacă sunt câteva zile, săptămâni sau luni, se îmbunătățește, într-o oarecare măsură, chiar și pentru o clipă.) Mi-a luat mult timp să mi se fixeze asta în minte, dar am avut destule căderi și epuizări ca să știu atât: dacă lucrezi suficient de mult cu tine, petrecând timp singur pentru a-ți înțelege traumele, factorii declanșatori, bucuriile și rutina, vei fi întotdeauna capabil să înțelegi sau să înveți mai multe despre propria ta durere și despre cum să o gestionezi. Și asta e tot ce puteți cere de la voi. Oricum. Nu sunt sigură de ce, dar mi se pare din ce în ce mai greu să nu împărtășesc adevărul meu aici. Vă mulțumesc că m-ați văzut și vă mulțumesc că m-ați ascultat. Vă iubesc.”

Citește și:

Bella Hadid, jenată de cel mai celebru moment al ei la Cannes

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video