Willow Smith, fiica actorului Will Smith, a dezvăluit că obișnuia să se automutileze la vârsta de 12 ani

Willow Smith a făcut o dezvăluire șocantă în timpul unui emisiunii la care participau mama și bunica sa.

Willow Smith, fiica actorului Will Smith, a dezvăluit că obișnuia să se automutileze la vârsta de 12 ani

Willow Smith a făcut o dezvăluire șocantă pentru mama și bunica ei. Jada Pinkett Smith și Adrienne Banfield-Norris au aflat în cadrul unei emisiuni din seria Red Table Talk de pe Facebook că Willow obișnuia să se automutileze când avea doar 12 ani.

Cântăreața în vârstă de 17 ani a povestit că obișnuia să se taie pe mâini, iar mama sa a reacționat imediat: „Ce? Când ai început să te tai? Nu am văzut asta”, a spus Jada Pinkett.

https://www.facebook.com/OfficialWillow/videos/566085307124282/

Deși este copilul unui cuplu faimos, care a avut tot ce și-ar fi putut dori, Willow a trecut prin clipe dificile. „Totul a început după Whip My Hair (melodia care a adus faima lui Willow, n.r.) și a trebuit să mă opresc din a lua lecții de canto și am intrat într-o zonă gri în care îmi puneam întrebări ‘Cine sunt? Ce scop am? Există ceva ce pot face înafară de asta?'”

Willow a povestit că după turneu toți i-au zis că trebuie să își termine albumul, însă ea nu a vrut. Aceasta a explicat că după ce lucrurile au început să revină la normal, a început să asculte muzică tristă. „Totul a fost o nebunie și am fost trasă în această gaură neagră și am început să mă mutilez.”

Fiica lui Wiil Smith a declarat că o singură persoană îi știa secretul și le-a arătat o cicatrice mamei și bunicii ei. Willow a explicat că s-a oprit singură în urmă cu cinci ani, deoarece și-a dat seama că era un obicei psihotic.

Deși Willow a scăpat de această depresie, o mulțime de tineri au un astfel de comportament distructiv, pe care puțini îl descoperă din păcate.

Citește și:
Sinuciderea nu e cool si depresia nu e un moft

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people