Aparent, Michelle Obama s-a distrat cu Regina Elisabeta a II-a, pentru că asta fac prietenele foarte apropiate

În 2011, Regina Elisabeta a II-a i-a invitat pe soții Obama la Palatul Buckingham pentru o vizită extinsă, și de abia acum am aflat detaliile suculente despre ce s-a întâmplat pe durata vizitei lor.

Aparent, Michelle Obama s-a distrat cu Regina Elisabeta a II-a, pentru că asta fac prietenele foarte apropiate

În timpul evenimentului Klick Health’s Muse din New York, Michelle Obama a dezvăluit detalii despre timpul petrecut cu Regina, precizând că, aparent, membrii familiei regale „doreau să fie tratați ca niște oameni normali”.

Potrivit lui Michelle Obama, familia regală a încălcat protocolul regal destul de des în spatele ușilor închise. „Toată lumea e fericită când personalul și celelalte persoane au plecat. Le place să fie îmbrățișați, să bârfească”, a adăugat Michelle. Cu alte cuvinte, Regina Angliei este la fel ca noi…?

Michelle a mai adăugat, „la cina de stat, ne-am așezat la masă și totul era de aur. Am fost serviți în farfurii de aur. Atunci am spus ‘Ați câștigat, ați câștigat cu farfuriile de aur. Ne declarăm învinși.'”

Alte domenii în care familia regală britanică a întrecut Casa Albă? „Grădina lor de trandafiri? Mult mai mare,” a declarat Fosta Primă Doamnă. Nu vă așteptați însă ca Michelle să facă o vizită în Marea Britanie numai pentru mâncare. „Nu vreau să insult pe nimeni, dar mâncarea americană este mult mai bună”. Noi însă am accepta cu plăcere o invitație de la Regina Elisabeta a II-a pentru a încerca mâncarea și a decide singuri dacă e bună sau nu.

Să sperăm doar că lui Michelle o să îi placă meniul pentru nunta lui Harry și Meghan Markle din mai, la care se zvonește că soții Obama vor lua parte.

Citește și:
Michelle Obama a dezvăluit ce a primit de la soții Trump de ziua Inaugurării în 2017

Text: Catinca Sulea
Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people