Antonia, imagine inedită alături de fostul soț, Vincenzo Castellano

La aproape un an de la finalizarea divorțului, Antonia apare într-o imagine inedită alături de fostul ei soț, Vincenzo Castellano.

Antonia, imagine inedită alături de fostul soț, Vincenzo Castellano

Antonia a confirmat în luna noiembrie a anului trecut că divorțul dintre ea și fostul soț, Vincenzo Castellano, s-a încheiat. Cei doi s-au căsătorit în 2011, iar în 2013 s-au despărțit.

Antonia și fostul soț au împreună o fiică, Maya, în vârstă de zece ani. Divorțul lor a fost puternic mediatizat, mai ales că a durat șapte ani. În această perioadă, Maya a stat în Italia, alături de familia tatălui ei. În ceea ce privește custodia, aceasta este comună.

Se pare că Antonia și fostul ei soț, Vincenzo Castellano, au rămas în relații bune, iar dovadă stă o imagine inedită pe care artista a postat-o pe contul ei de Instagram. În respectiva fotografie Antonia apare alături de logodnicul ei, Alex Velea, fostul soț, Vincenzo Castellano, dar și actuala parteneră de cuplu a acestuia, Andreea.

Fotografia a fost realizată cu ocazia călătoriei pe care Antonia și Alex Velea au făcut-o în Italia, pentru a o vizita pe fiica artistei, Maya, în vârstă de 10 ani.

În urmă cu câteva săptămâni, Antonia a făcut public pe InstaStory un mesaj în care vorbește despre cât de dificil îi este să fie o mamă de la distanță pentru Maya. „Viața m-a pus în situații incomode, dar indiferent de ceea ce mi se întâmplă, o să fiu mereu acolo pentru copiii mei, să lupt pentru ei și să am grijă de ei. Este greu să fii mamă pentru trei copii, de vârste diferite și stadii diferite… în special pentru că trebuie să fiu părinte de la distanță pentru unul dintre copiii mei. Doamne, cât de dificil e & cât de mult doare! Și, da, îmi fac griji că nu fac totul bine și mă cuprind emoțiile, iar anxietatea preia controlul, dar în același timp simt că e nedrept, dar încerc să fac să fie bine. Sper din inimă că și ei mă iubesc la fel de mult precum sufletul, trupul și inima mea îi iubesc pe ei. Mai sper că într-o zi viața mea se va întoarce la normalitate”, a scris Antonia pe InstaStory, părând să facă referire mai ales la Maya.

Citește și
Feli vorbește despre momentul în care a fost cerută în căsătorie

Foto Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people