Anna Wintour, surprinsa dansand de Salma Hayek

Salma Hayek a postat un video amuzant cu Anna Wintour dansand pe “Teenage Dream” a lui Katy Perry in timpul Galei MET.

Anna Wintour, surprinsa dansand de Salma Hayek

Tocmai cand credeam ca nu o sa o vedem vreodata pe Anna Wintour altcumva decat in ipostaza serioasa cu care ne-a obsinuit, Salma Hayek a postat un video care demonstreaza cat de bine se poate distra fashion editorul. Actrita mexicana a postat pe Instagram un video din culisele Met Gala, care a avut loc la inceputul lunii mai.

Desi s-ar putea sa credeti ca vedetele acestui video sunt Selena Gomez si The Weekend, de fapt atentia este captata de editorul sef al revistei Vogue si miscarile ei de dans pe melodia Teenage Dream' a lui Katy Perry.

Inafara de #selenagomez si #theweekend, puteti sa ghiciti cine sunt ceilalti dansatori din acest video de la #metball?' a scris actrita, atat in engleza cat si in spaniola.

Nici James Corden nu a scapat de camera actritei, acesta fiind de asemenea surprins dansand pe hit-ul lui Katy Perry. Va fi oare Hayek exclusa de pe lista de invitati a marelui eveniment anul viitor, avand in vedere ca a incalcat politica evenimentului, care impune accesul fara telefoane?

Citeste si:
Anna Wintour a fost onorata cu titlul „Dame Commander of the British Empire'

Wintour si Hayek au participat impreuna la numeroase evenimente. Acestea au fost vazute si la London Fashion Week in septembrie 2015 alaturi de sotul actritei, Francois-Henri Pinault. Pinaul si Wintour au fost vazuti schimband impresii, iar cei 3 au poza impreuna stand in primul rand.

Text: Diana Codila
Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people