Angelina Jolie, noi dezvăluiri despre procesul de custodie

Angelina Jolie susține că trei dintre cei șase copii pe care îi are cu Brad Pitt au vrut să depună mărturie împotriva actorului.

Angelina Jolie, noi dezvăluiri despre procesul de custodie

Angelina Jolie susține că trei dintre cei șase copii pe care îi are cu Brad Pitt își doreau să depună mărturie împotriva tatălui lor. Însă, documentele oficiale încă nu precizează despre care dintre aceștia este vorba.

Într-un raport prezentat de echipa Angelinei în 2020 se arată că „trei dintre copii au cerut să depună mărturie în procesul de custodie. Copiii, a căror custodie este dezbătută sunt suficienți de mari încât să înțeleagă ce se petrece.”

Angelina Jolie a încercat anul trecut să îl descalifice pe judecătorul Ouderkirk, care ar fi refuzat să îi lase și pe copii să depună mărturie, după cum relatează Associated Press, lucru permis de legile din California, conform cărora copiii de peste 14 ani pot să depună mărturie dacă își doresc să o facă.

Angelina Jolie a susținut și că judecătorul nu a luat în considerare dovezi relevante pentru siguranța copiilor, unul dintre documentele obținute de publicația Page Six arătând că ar fi fost vorba despre dovezi legate de violență domestică.

O altă sursă apropiată de disputa legală privind copiii lui Brad Pitt și ai Angelinei Jolie a declarat că „judecătorul Ouderkirk i-a refuzat Angelinei Jolie un proces drept, excluzând dovezi semnificative, relevante pentru sănătatea, siguranța și bunăstarea copiilor”, lucru consemnat și în documentele oficiale. 

CONȚINUT VIDEO ELLE

Angelina Jolie a depus actele pentru divorț în 2016, după un conflict ce ar fi izbucnit la bordul unui avion particular în care se afla cuplul alături de copii. Surse din apropierea fostului cuplu afirmă că Pitt ar fi fost violent cu Maddox, la acea vreme în vârstă de 15 ani. Copiii lui Brad Pitt și ai Angelinei Jolie se vor afla în custodia ambilor părinți, după un proces care a stabilit acest lucru după mai bine de cinci ani. Actorul în vârstă de 57 de ani a reușit să obțină, în cele din urmă, custodie comună, însă se pare că Jolie va lupta pentru a obține o custodie exclusivă.

O sursă apropiată a declarat pentru Us Weekly că Angelina este „extrem de dezamăgită” de decizia judecătorului și că nu îl va ierta pe Brad pentru modul în care relația lor s-a degradat. „Nu îl va ierta niciodată. Ea susține că această luptă nu s-a încheiat și încă crede că dreptatea va trumfa.”

Citește și:
Angelina Jolie și fostul său soț, Jonny Lee Miller, din nou împreună?

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din video