Angelina Jolie încă speră că după divorț vine vindecarea

Actrița Angelina Jolie a vorbit pentru The Guardian despre cum o afectează lunga bătălie pentru custodia copiilor săi cu Brad Pitt.

Angelina Jolie încă speră că după divorț vine vindecarea

Actrița și activista Angelina Jolie a vorbit cu sinceritate despre divorțul ei de Brad Pitt într-un nou interviu acordat publicației britanice The Guardian. Fără a intra în detalii despre fosta ei relație, Jolie a răspuns la câteva întrebări legate de cum au afectat-o ultimii cinci ani, în care a luptat pentru custodia copiilor și pentru soluționarea diferitelor conflicte financiare cu fostul ei soț.

„Într-un fel, e vorba de ultimul deceniu. Sunt multe lucruri pe care nu le pot spune”, a declarat ea. „Cred că la sfârșitul zilei, chiar dacă tu și câțiva oameni pe care îi iubești sunteți singurii care cunosc adevărul vieții tale, pentru ce lupți sau pentru ce te sacrifici sau cât ai suferit, ajungi să fii OK cu asta, indiferent de tot ce se întâmplă în jurul tău.”

Vedeta a dat de înțeles că procesul dureros de despărțire va continua și că, odată cu el, și felul în care se raportează la sine se schimbă încontinuu. „Este foarte greu de răspuns. Ce mai fac? Îmi dau seama că uneori poți supraviețui lucrurilor, dar nu mai știi să simți și să trăiești ca înainte. Deci este mai mult despre a fi deschis. Încerc din greu să mă deschid din nou ca ființă umană.”

CONȚINUT VIDEO ELLE

Actrița a mai spus că decizia de a divorța de Brad Pitt nu a fost una ușoară. „Nu sunt genul de persoană care ia ușor decizii ca deciziile pe care a trebuit să le iau. Au trebuit să se întâmple multe ca să fiu într-o poziție în care să simt că trebuie să mă despart de tatăl copiilor mei.”

Jolie speră că, la capătul acestui război în instanță, va exista, totuși, o liniștire a apelor. „Vreau doar ca familia mea să se vindece. Și vreau ca toată lumea să progreseze – noi toți, inclusiv tatăl lor. Vreau să ne vindecăm și să fim pe pace. Vom fi întotdeauna o familie.”

Citește și:
Brad Pitt nu se lasă. Ce noi măsuri a luat actorul în procesul de custodie cu Angelina Jolie

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video