Angelina Jolie îl acuză pe Brad Pitt că nu plătește pensie alimentară copiilor

Angelina Jolie ar fi depus o cerere la tribunal, marțea aceasta, deoarece Brad Pitt nu ar fi contribuit cu nicio sumă „semnificativă” pentru pensia alimentară a copiilor, de la depunerea actelor pentru divorț în 2016.

Angelina Jolie îl acuză pe Brad Pitt că nu plătește pensie alimentară copiilor

„El are datoria să plătească pensia alimentară copiilor', a scris avocata Angelinei în cererea depusă la Curtea Supremă din L.A. „Având în vedere aranjamentele informale în ceea ce privește pensia alimentară pentru cheltuielile necesare, care nu au fost susținute în mod regulat de către Brad Pitt de mai mult de un an și jumătate, Angelina plănuiește să ceară tribunalului un ordin retroactiv în vederea stabilirii pensiei alimentare', a continuat avocata.

Cu toate acestea, un apropiat al lui Brad, care cunoaște foarte bine situația, a afirmat că „Brad își îndeplinește întotdeauna atribuțiile'.

„Motivul pentru care Angelina a depus această cerere este pentru a stabili încheierea căsătoriei într-un mod în care curăță calea către o nouă etapă a vieții lor și le permite amândurora să fie niște părinți devotați copiilor lor”, a spus Mindy Nyby, purtătorul de cuvânt al Angelinei.

Angelina Jolie și Brad Pitt au decis să divorțeze în 2016, cauzele despărțirii fiind necunoscute până în prezent.

Actrița în vârstă de 43 de ani filmează continuarea lui „Maleficent” în Londra, în timp ce actorul (54 de ani) este la filmările „Once Upon A Time in Hollywood”, în L.A. Brad Pitt a încercat să fie cât mai mult timp în viața celor șase copii ai săi, mai ales după ce un judecător a decis că „lipsa unei relații cu tatăl lor îi va afecta mai mult decât crede'. Maddox Jolie-Pitt este singurul care poate lua propriile decizii în privința vizitelor, având în vedere că a împlinit 16 ani.

La puțin timp după ce avocata Angelinei  a depus cererea, o sursă le-a spus celor de la E!News că „Brad și Angelina nu sunt nici măcar aproape de finalul divorțului. Sunt atât de preocupați de custodia copiilor încât nici măcar nu au ajuns la documentele financiare, ceea ce reprezintă o rutină în divorțuri și unul dintre primii pași pe care oamenii îi fac atunci când hotărăsc să deschidă procesul. Actorii „sunt într-un impas', a continuat sursa, deci „nu va fi niciun aranjament sau vreo decizie prea curând'.

Citește și:
Brad Pitt și Angelina Jolie, o nouă luptă pentru custodia copiilor

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Recomandari
evedete.ro
Mai multe din people