Angelina Jolie, apariție impresionantă pe covorul roșu alături de fiicele ei, Shiloh și Zahara

Angelina Jolie a fost însoțită de fiicele ei, Shiloh și Zahara, la premiera din Roma a filmului Eternals.

Angelina Jolie, apariție impresionantă pe covorul roșu alături de fiicele ei, Shiloh și Zahara

Angelina Jolie a mers alături de fiicele ei, Shiloh și Zahara, la premiera filmului Eternals care a avut loc în cadrul Festivalului de Film de la Roma.

Pentru această apariție, Zahara, în vârstă de 16 ani, a purtat o rochie lungă albă, în stil grecesc, cu bretele aurii, un inel și un accesoriu pentru păr, pentru a accentua aspectul glam, în timp ce Shiloh, în vârstă de 15 ani, a optat pentru o rochie neagră din catifea, până la genunchi și o pwreche de pantofi sport galbeni.

Angelina Jolie a reușit să atragă toate privirile. Actrița în vârstă de 46 de ani a fost îmbrăcată într-o rochie metalizată Versace, fără bretele, accesorizată cu bijuterii Vhernier. În ceea ce privește coafura, a preferat să aibă părul drept.

Nu este pentru prima dată când Angelina Jolie vine la premiera unui film alături de copiii ei. Recent, actrița a participat la premiera din Los Angeles a filmului Eternals, acolo unde a mers cu Maddox, Zahara, Shiloh și gemenii Vivienne și Knox. La acel eveniment, Zahara a purtat aceeași rochie argintie Elie Saab Couture pe care Jolie a avut-o la decernarea premiilor Oscar din 2014.

CONȚINUT VIDEO ELLE

În Eternals, Angelina Jolie joacă rolul Thenei, o războinică ale cărei forță, viteză și rezistență sunt imense. Filmul este regizat de Chloé Zhao, premiată cu Oscar pentru Nomadland. În film mai joacă Salma Hayek, Kit Harington și Richard Madden.

În 2019, Angelina Jolie a explicat într-un interviu de ce copiii ei sunt încântați că mama lor se va alătura supereroilor din universul Marvel Comics. „Ce mă impresionează este faptul că ei vor să mă vadă puternică. Așadar, contează mai puțin faptul că mă văd într-un film, însă ei sunt fericiți că voi fi puternică și mă voi distra.”

O sursă HollywoodLife a adăugat că decizia Angelinei de a accepta acest rol a fost „puternic influențată” de cei șase copii. „Ei toți iubesc benzile desenate, așadar este un lucru care îi apropie. Va fi minunat pentru ei. Ea lucrează din nou destul de mult, așadar caută întotdeauna noi moduri pentru a-i include pe copii; este determinată să nu lase cariera să le ia ceva.”

Citește și:
Emma Răducanu este noua ambasadoare a brand-ului Dior

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video