Anca Serea, detalii inedite despre rutina sa de îngrijire. Cum se menține vedeta mereu în formă: „Primul lucru pe care l-am făcut…”

Anca Serea a dezvăluit că este gata oricând să renunțe la machiaj și ce trucuri are pentru a se menține în formă.

Anca Serea este surprinsă mereu în formă și plină de energie. Vedeta pare să nu îmbătrânească deloc, chiar dacă are foarte multe responsabilități, având o familie numeroasă cu șase copii. Cu toate acestea, nu neglijează niciodată să aibă grijă de ea însăși.

Anca Serea, pregătită să renunțe la machiaj

Prezentatoarea de știri spune că ar putea renunța oricând la machiaj. Într-un interviu pentru Spynews.ro, soția lui Adrian Sînă a dezvăluit că nu investește mult în produse de machiaj, având avantajul că fiica ei, Sarah, este pasionată de acest domeniu. Chiar și așa, Anca Serea nu exagerează și preferă să se machieze puțin, chiar și la evenimente. Ba mai mult, vedeta preferă să se concentreze mai mult pe produsele de skincare.

„Spre rușine mea, aproape deloc, Sarah, fetița noastră cea mare e specialistă în acest domeniu. După cum se vede, sunt aproape nemachiată, cred că e printre puținele dăți când vin la un eveniment nemechiată, de aceea primul lucru pe care l-am făcut după ce v-am salutat pe voi a fost să merg să-mi aplic niște anticearcăn. Nu știu să mă machiez, nu sunt o mare fană a domeniului acesta, pot să trăiesc și fără produse de make-up, mai degrabă sunt fană a cremelor și a serurilor, mai ales după 40 de ani, dar sunt importante, au și ele un loc important în viața noastră, cel puțin astea de față”, ne-a spus Anca Serea pentru Spynews.ro.

Votează-ți aici favoriții la ELLE New Media Awards 2024 și câștigă super premii!

Pentru Anca Serea, machiajul nu este o prioritate, dar nevoia de a fi mereu în formă și sănătoasă este fundamentală. Ea consideră că frumusețea interioară și modul în care avem grijă de noi însele sunt aspecte cheie. În ceea ce privește menținerea siluetei, soția lui Adrian Sînă este atentă la alimentație și selectează cu grijă ce consumă. De asemenea, acordă o mare importanță calității somnului și modului în care se odihnește.

„Ce secret? Nu există niciun secret. Frumusețea aia interioară și grija față de noi se reflectă și în exterior. Contează alimentația, contează orele de somn, contează echilibrul pe care îl avem noi cu noi, contează tot ceea ce facem în fiecare zi, se reflectă în exterior”, a mai zis ea.

Ce intervenție recentă și-a făcut vedeta

Vedeta a dezvăluit recent și că a apelat la ajutorul medicului estetician, optând pentru o clinică de profil din Cluj. Anca Serea a ales o procedură care să îi hidrateze piele și să îi facă tenul mai luminos

„Am decis să fac mezoterapie în zona bărbiei, dar și câteva puncte de botox la frunte. Doctorița Alexandra Filip de la Cluj este un om minunat, o profesionistă desăvârșită. Am început procedurile: mezoterapie pentru ridurile periorale, pentru a hidrata pielea din profunzime și pentru un efect natural. Gradul de durere?! Pot să că spun doar atât: disconfort zero! În partea superioară a feței am realizat injectarea cu botox pentru a elimina aspectul ridurilor de pe frunte. Totodată, botoxul previne instalarea ridurilor profunde, statice. Rezultatele sunt naturale, se instalează în două-trei săptămâni și nu schimbă fizionomia, ceea ce mi-am dorit în primul rând”, a declarat Anca Serea pentru Click!.

Citește și:
Cu ce se confruntă Ana Baniciu, însărcinată în 6 luni. Artista a fost mai sinceră ca oricând: „Eu aș exagera, doar că…'

foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people