Alexia Eram, declarații despre nunta cu Mario Fresh: „Toate vin la timpul lor”

Alexia Eram a vorbit despre planurile de viitor pe care le are alături de partenerul ei, Mario Fresh.

Alexia Eram, declarații despre nunta cu Mario Fresh: "Toate vin la timpul lor"

Alexia Eram și Mario Fresh formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. Fiica Andreei Esca și artistul sunt într-o relație de mai bine de cinci ani, iar fanii celor doi sunt curioși să afle care sunt planurile lor de viitor și dacă intenționează să se căsătorească. 

Atât Alexia Eram, cât și Mario Fresh, sunt întrebați constant de către urmăritorii de pe rețelele de socializare când anume se vor căsători. Fiica Andreei Esca a mărturisit recent că momentan amândoi sunt tineri pentru a face pasul acesta și că toate lucrurile apar la timpul lor. Acum, Alexia se concentrează pe proiectele profesionale, fiind creatoare de conținut, iar Mario Fresh pe cariera lui muzicală. 

„Lucrurile se întâmplă când trebuie să se întâmple. Suntem foarte tineri și toate vin la timpul lor, dar momentan suntem foarte tineri pentru căsătorie și copil”, a declarat Alexia Eram în cadrul emisiunii Showbiz Report, citată de spynews.ro

Alexia Eram a mai vorbit și despre relația pe care o are cu partenerul ei, Mario Fresh, și cum privește faptul că își trăiesc povestea de dragoste în ochii publicului. Fiica Andreei Esca a mărturisit, cu această ocazie, că a fost alegerea lor de a dezvălui detalii din viața lor privată și că acest lucru vine și cu avantaje, dar și dezavantaje. 

„A fost alegerea noastră să o facem atât de publică și da, vine cu părți bune și cu părți mai puțin bune. Trebuie să ai grijă la tot ce faci, dar asta a fost alegerea noastră și până la urmă suntem persoane publice și nu trebuia să facem asta dacă nu voiam să avem viața personală, personală”, a adăugat Alexia Eram. 

Acum ceva timp, Mario Fresh a povestit cum a decurs prima întâlnire cu părinții iubitei sale, Alexia Eram.

„Emoționat, îți dai seama. Mai emoționat eram când am făcut cunoștință cu tatăl, să fiu sincer. Am trecut repede peste pasul acesta pentru că am fost primit cu căldură”, a declarat cântărețul pentru ego.ro.

Citește și:
Cum arată la aproape 20 ani Mario Mutu, fiul Alexandrei Dinu și al lui Adrian Mutu

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people