Alexandra Ungureanu, confesiuni sincere despre regretele din carieră: „Nu mi-o permit, trebuie să muncesc întruna”

Alexandra Ungureanu a vorbit deschis despre regretele pe care le are în ceea ce privește cariera ei.

Alexandra Ungureanu a făcut mărturisiri oneste despre regretele pe care le are în ceea ce privește cariera ei artistică. 

Alexandra Ungureanu a început să fie pasionată de muzică de mică, astfel că nu i-a fost greu să aleagă drumul pe care să îl urmeze. În adolescență, a participat la o serie de concursuri muzicale, iar în industrie a început să aibă un nume în 2001, grație colaborării cu formația Sistem. A atins un alt grad de notorietate în 2003, când a pornit colaborarea cu trupa Crush, proiect din care a ales să se retragă în anul 2017. În 2014, artista a lansat prima ei piesă din cariera solo. Alexandra Ungureanu a fost desemnată în 2021 cea mai stilată femeie din România, după ce a câștigat competiția „Bravo, ai stil! Celebrities.”

Într-un interviu acordat recent, Alexandra Ungureanu a recunoscut faptul că este destul de dură la adresa propriei persoane și că se uită dintr-o perspectivă critică la unele lucruri pe care. 

„Și eu să știi că sunt mare consumatoare de podcasturi din acestea cu gândire pozitivă, dezvoltare personală și toate alea. La un moment dat ți se ia. Ce pot să spun este că da, sunt dură cu mine. Este normal să fiu așa pentru că altfel nu evoluez. În același timp, știu când este momentul să-mi dau liniște și pace. Corpul meu se resimte, degeaba îmi dau pauză cu mintea dacă nu se poate fizic. Îmi reproșez că la momentul respectiv nu am făcut niște lucruri în trecut. Timpul trece și anumite lucruri sunt greu de reluat, de revenit asupra lor”, a declarat Alexandra Ungureanu pentru cancan.ro.

În ceea ce privește regretele, Alexandra Ungureanu nu a ascuns faptul că și-ar fi dorit ca în anumite situații din cariera ei să fi acționat într-un mod diferit. 

„Lucruri legate de carieră. Sunt convinsă că în momentul de față puteam fi mult mai bine, mai sus și un pic mai comodă. Adică să fi făcut niște alegeri care financiar să mă situeze mult mai bine astfel încât acum să am o anumită lejeritate. Spre exemplu, dacă vreau să îmi iau la un moment dat pauză câteva luni să pot face asta. Nu mi-o permit, trebuie să muncesc întruna”, a mai spus Alexandra Ungureanu. 

În continuare, Alexandra Ungureanu a explicat că lipsa încrederii în propria persoană a avut un impact negativ asupra carierei ei artistice. 

„A fost din cauza mea pentru că nu am muncit destul. Nu am avut destul de multă încredere în mine încât să le insuflu asta și echipelor cu care am lucrat. Eu am lucrat cu oameni cu care m-am înhămat ca la pomul lăudat. Mi-au spus că facem, dregem, dar sunt oameni care au vrut să mă transforme în altceva decât eram. Nu mi-au acordat suficient credit, nici eu nu le-am insuflat asta”, a mai spus Alexandra Ungureanu pentru sursa citată mai sus. 

Citește și:
Gina Pistol, anunț neașteptat cu privire la întoarcerea în televiziune: „Eu acum sunt pregătită să…'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people