Alexandra Stan a suferit un incident care a trimis-o la medic

Alexandra Stan a suferit un incident în urma căruia a ajuns în cabinetul medicului. Ce a pățit artista?

Alexandra Stan a suferit un incident care a trimis-o la medic

Alexandra Stan a suferit un incident în urma căruia a avut nevoie urgent de îngrijiri medicale, iar totul s-a petrecut în dimineața zilei de 3 martie, când artista trebuia să ajungă în platoul emisiunii TV „Teo Show”, unde era invitată. Aceasta a făcut declarații chiar în timp ce era așteptată în emisiune, printr-o intervenție telefonică.

Așa s-a dovedit că Alexandra Stan a suferit o luxație. Cântăreața a povestit că totul s-a petrecut din cauza unui simplu moment de neatenție, atunci când se afla în fața locuinței sale, pregătindu-se să meargă către show. „Am avut o criză înainte să vin la voi în emisiune, nu știam cu ce să mă încalț, pentru că nu pot să port tocuri și când eram în fața blocului mi-am luxat piciorul. Am mers de dimineață la medic.”

Vestea că Alexandra Stan a suferit o luxație a venit chiar de la artistă, care a ținut să își explice întârzierea în platoul emisiunii moderate de Teo Trandafir la postul de televiziune Kanal D. În ultimele zile, aceasta a vorbit mult despre experiența sa în emisiunea-concurs Survivor, lucru care a făcut-o să își amintească și de alte episoade din viața sa. Prezența Alexandrei Stan la Survivor România 2021 a fost intens dezbătută, iar plecarea ei a generat un alt val de controverse. Cântăreața a povestit că și-a dorit să participe la emisiune pentru a se cunoaște mai bine pe ea însăși.

Vedeta a participat la emisiunea „Teo Show” pentru a-și promova cel mai recent single, „Aleasă”, lansat în urmă cu cinci zile. Ajunsă în cele din urmă în studioul televiziunii, aceasta a reușit să și cânte și să fie chiar o apariție foarte hot, purtând o ținută semnată Borbala Ferencz, o tânără creatoare care este celebră pentru felul în care imaginează ținute pornind de la deșeuri textile, ale cărei haine au mai fost purtate în trecut de artistă.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Teo Show (@teoshow.kanaldromania)


Citește și:
Meghan Markle răspunde acuzațiilor de bullying care îi sunt aduse de personalul regal

Foto: arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people