Alecsandru Dunaev, actorul din serialul „Adela”, dezvăluiri despre relația cu Mara Oprea: „Ne bucurăm de prezența celuilalt”

Alecsandru Dunaev, actorul din serialul „Adela”, a oferit detalii despre relația pe care o are cu colega sa, Mara Oprea.

Alecsandru Dunaev, actorul din serialul „Adela”, dezvăluiri despre relația cu Mara Oprea: „Ne bucurăm de prezența celuilalt”

Alecsandru Dunaev și Mara Oprea au devenit foarte îndrăgiți de telespectatori și de fanii serialului „Adela.” Cei doi au primit rolurile protagoniștilor în producția de la Antena 1 și au cucerit inimile celor de acasă. Cu toate că mulți au sperat să formeze un cuplu și în viața reală, actorul a dezvăluit ce relație este între el și Mara.

Fanii serialului „Adela” au fost încântați de povestea de dragoste dintre Vlad Gherman și Oana Moșneagu și au sperat să se înfiripe ceva și între Alecsandru Dunaev și Mara Oprea. Cu toate că cei doi nu au o relație de iubire, actorul a dezvăluit cum se înțelege cu colega sa de platou, dar și cu ceilalți actori de la filmări.

Alecsandru Dunaev, despre rolul în serialul „Adela”

Actorul a devenit cunoscut odată cu rolul lui Mihai din serialul „Adela” de la Antena 1. Deși își dorea un personaj cu impact pentru public, acesta nu s-ar fi gândit niciodată că va lua castingul și va avea chiar un rol principal în serial.

„E mult spus că n-am crezut. (n.r. că va lua castingul) Visam la un rol de asemenea anvergură, îl voiam. Dar nu consideram că fix eu, fix în pandemie, când variantele de a profesa în domeniul cultural erau aproape inexistente, să am norocul să mă potrivesc atât de bine pe rol și să iau castingul. Dar, iată că… (…) Mi-a fost frică. Nu mai jucasem nimic din 8 martie 2020, teatrele rămâneau închise pe o perioadă, aparent, nedeterminată, nu se întrezărea nici o soluție. Dar, când mă așteptam mai puțin, am fost sunat și anunțat că am luat castingul pentru Adela și că sunt așteptat la repetiții. Doamna Ruxandra Ion avea încredere în mine și mă voia în proiectul dumneaei. Și iată-mă”, a declarat Alecsandru Dunaev pentru Fanatik.

Ce relație este între el și Mara Oprea

În ceea ce privește prieteniile de la filmări, Alecsandru Dunaev a declarat că se înțelege foarte bine cu toată lumea. Ba mai mult, între el și actrița Mara Oprea este o frumoasă relație de prietenie și este încântat de faptul că cei doi au reușit să dea impresia că între ei este ceva mai mult.

„Cu toți! (n.r. cu cine se înțelege mai bine pe platourile de filmare) Am avut timp doi ani de zile să ne împrietenim și să învățăm să ne bucurăm de prezența celuilalt. Am construit în acești ani o relație de prietenie, zic eu, care ar putea trece testul timpului. Iar dacă unele persoane consideră că noi formăm un cuplu înseamnă că ne-am făcut treaba bine și personajele sunt atât de bine conturate, încât par reale. Și asta nu poate decât să ne bucure”, a povestit Alecsandru Dunaev pentru sursa menționată.

Alecsandru Dunaev nu a vrut să recunoască dacă are o iubită sau nu, dar a specificat că preferă să se bucure de momentele speciale și de gesturile mici care fac o relație mai frumoasă.

„Dacă e să proiectez o variantă ideală, nu aș găsi-o niciodată și nu aș putea fi fericit. Fericirea stă în lucruri mici, în mici zâmbete, în mici conexiuni dincolo de cuvinte, în mici și neașteptate sincronizări, în mici momente în care să ajungi să strigi, vorba cântecului, „Uite-o, e ea!”, a mărturisit Alecsandru Dunaev.

Citește și:
Lia Bugnar, declarație neașteptată despre Theo Rose: „Niciun fel de pregătire actoricească'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people