Adevăratul motiv pentru care Cardi B și Offset s-au despărțit

Despărțirea lui Cardi B de Offset a șocat întreaga lume, însă apropiații susțin că această separare nu este deloc surprinzătoare.

Adevăratul motiv pentru care Cardi B și Offset s-au despărțit

Potrivit unei surse citate de E!News, cuplul format din Cardi B și Offset a avut numeroase perioade dificile în ultimul an.

„Au avut momente foarte grele în relație în ultimul an și apoi se împăcau și aveau o relație perfectă și asta i-a împiedicat până acum să se despartă definitiv”, a declarat sursa.

Recent, „zvonurile” despre relația lor de un an au făcut-o pe Cardi să își pună întrebări despre loialitatea lui Offset, „iar asta a enervat-o pe Cardi”. Acest lucru a făcut ca cei doi „să se certe mult”.

Chiar dacă în trecut au reușit să treacă peste obstacolele dificile, se pare că de data asta Cardi B nu poate continua. „Cardi îl va iubi mereu pe Offset, dar și-a pierdut încrederea în relația lor”, sursa adăugând că artista își dorește acum să se distanțeze de fostul partener.

„Cardi este supărata”, mai ales că ea „și-ar fi dorit să țină familia unită, însă știe ce este cel mai bine în acest moment”.

Cardi B și Offset au devenit părinți în urmă cu șase luni, cei doi având împreună o fiică, Kulture Kiari Cephus. În ciuda desparțirii, Cardi B consideră în continuare că Offset este „un tată și un partener de afaceri minunat”, a declarat sursa.

Acest lucru confirmă și ceea ce a spus Cardi B atunci când a anunțat despărțirea. Ea le-a spus fanilor că „el va fi întotdeauna cel la care voi merge să vorbesc și avem multă dragoste unul pentru celălalt, însă lucrurile nu au funcționat între noi pentru o perioadă mare de timp și nu este vina nimănui.”

Citește și:
Cardi B a doborât două dintre recordurile deținute de Beyonce

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people