Adele, așa cum nu ai mai văzut-o vreodată

Îi adorăm melodiile, are o voce extraordinară, am încercat de atâtea ori să îi imităm machiajul și este cu siguranță una dintre cântărețele noastre preferate. Da, vorbim despre Adele.

Adele, așa cum nu ai mai văzut-o vreodată

Și dacă până acum am avut ocazia să o admirăm în ipostaza de cântăreață – mulți poate au și asiatat la un concert susținut de ea – iată că de această dată Adele ne-a surprins.

Cântăreața în vârstă de 29 de ani și-a încântat fanii de pe Instagram cu o imagine în care apare îmbrăcată într-o ținută albă, având în spate un superb perete alcătuit din flori și mărturisind că ea a fost cea care a oficiat căsătoria unora dintre cei mai buni prieteni ai săi.

Mai mult chiar, ceremonia a avut loc în grădina casei pe care Adele o deține în Los Angeles.

Cuplul pe care Adele l-a căsătorit este format din doi britanici, Alan Carr și Paul Drayton.

„Văd că vestea s-a aflat deja. Am căsătorit în ianuarie doi dintre cei mai buni prieteni ai mei. Mă cunoașteți, orice ocazie este bună pentru a mă aranja (sic)”, a scris Adele în textul care însoțește imaginea postată pe Instagram, alături de hastagul #LoveisLove.


Alan Carr, unul dintre cei mai cunoscuți actori de comedie britanici, a dezvăluit că Adele și-a obținut licența care îi permite să oficieze căsătorii special pentru acest eveniment.

Citește și:
Ryan Reynolds este cel mai cool și amuzant soț, iar noul trailer Deadpool 2' o dovedește din plin

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people