Adda, confesiuni emoționante despre lupta cu afecțiunile de care suferă: „Tratamentul mi-a salvat viața”

Adda, confesiuni emoționante despre lupta cu afecțiunile de care suferă: "Tratamentul mi-a salvat viața"

Adda le-a povestit fanilor săi în urmă cu un an care sunt problemele de sănătate cu care se confruntă. Artista mărturisea că inițial i s-a pus un diagnostic greșit, dar după mai multe investigații, a fost diagnosticată cu borelioză și bartonella și a anunțat atunci că va urma o perioadă îndelungată un tratament.

Cântăreața vorbește mereu deschis despre problemele ei de sănătate, iar în acest moment este foarte optimistă cu privire la rezultatul tratamentelor pe care le face.

„Acum mă simt bine. Tratamentul mi-a salvat viața. Mai am însă de făcut injecții până pe 3 ianuarie 2024, sper că atunci va fi ultima. Trebuie să le fac săptămânal și să nu depășesc șapte zile, pentru că acea substanță injectată se elimină din organism și iar o iau de la capăt”, a declarat artista pentru playtech.ro.

Adda a povestit că, din fericire, a descoperit din timp cu ce afecțiuni se confruntă și că, după ce inițial i s-a pus diagnostic greșit, a avut norocul de la întâlni medicul potrivit. Mai mult decât atât, doctorul este încrezător că, după terminarea tratamentului, ea va reuși să se recupereze complet.

„Când am aflat, la mine boala era spre a doua fază. Am descoperit-o oarecum din timp. Aveam erupții, oboseală mare, nu puteam respira, edeme. Făceam alergii și nimeni nu știa de la ce. Apoi au început celelalte simptome, paralizii, scăpam obiecte din mână, nu mai puteam folosi mâinile. Simțeam că e ceva în corpul meu care preia controlul. De mine se ocupă acum cel mai bun doctor din România pe boli parazitare, de la o clinică din Constanța, unde merg periodic. Are rezultate foarte bune cu pacienții lui. Toată lumea mi l-a recomandat. Medicul e pozitiv în ceea ce mă privește, că mă voi recupera complet”, a spus Adda pentru sursa citată.

Totuși, tratamentul pe care îl urmează este unul solicitant și dureros, iar după fiecare injecție, artista are nevoie de odihnă.

„Am dureri mari de oase, de mușchi. Amețeală. Oboseală. Nu mă simt prea bine pe moment”, a mărturisit cântăreața.

Adda a povestit cum a aflat care sunt afecțiunile de care suferă

Adda a fost invitată recent în emisiunea lui Cătălin Măruță de la PRO TV și a vorbit despre cum se simte acum și cum a evoluat boala, povestind și că, după multe investigații, a aflat că nu s-a îmbolnăvit din cauza mușcăturii unui țânțar sau a unei căpușe, ci a moștenit congenital, de la mama ei.

„Am reușit să țin simptomele sub control, dar când a ajuns să devină afecțiune neurologică, e mai greu să ții cu salată verde. Eu sunt un caz fericit, din fericire, doar s-a inflamat creierul, nu a apucat să mănânce din creier, pentru că se întâmplă. Dacă diagnostichezi prea târziu, se întâmplă să ai niște găurele, eu zic pe românește, să se înțeleagă. Am avut doar creierul umflat, nu a fost mâncat, a fost doar inflamat, câteodată se retrage, în funcție de zile”, a povestit Adda în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Citește și:
Adelina Pestrițu a împlinit 36 de ani. Cum a fost surprinsă vedeta de ziua ei de naștere

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people