Actorul Mihai Bendeac, diagnosticat pozitiv cu coronavirus

Actorul Mihai Bendeac a dezvăluit că a fost diagnosticat pozitiv cu noul coronavirus.

Actorul Mihai Bendeac, diagnosticat pozitiv cu coronavirus

Actorul Mihai Bendeac a dezvăluit că a fost diagnosticat pozitiv cu coronavirus în timpul unei emisiuni filmate în condiţii speciale, acasă. Întreaga familie a actorului a avut de suferit: mama, tatăl, fratele, unchiul şi mătuşa, relatează Mediafax, citat de Digi24.

Mihai Bendeac a precizat că s-a îmbolnăvit atunci când a participat la înmormântarea bunicului său. Preotul care a oficiat slujba era infectat cu noul coronavirus.

La scurt timp, atât Bendeac, cât şi restul familiei sale au început să aibă simptome. Cei mai afectaţi au fost unchiul şi mătuşa actorului, care au ajuns la spital.

Mihai Bendeac a dezvăluit şi cum s-a manifestat boala: s-a simţit rău două zile.

„Ce m-a frapat pe mine e că eram absolut normal, iar în decurs de cinci minute aveam toate simptomele”, a declarat actorul.

Acesta a mai declarat că a avut dureri musculare, stare de oboseală accentuată şi a rămas fără gust şi miros. Mama şi tatăl actorului au suferit timp de 8-9 zile.

Pentru că filmările show-urilor TV care implică prezenţa unui public numeros au fost oprite în această perioadă, Mihai Bendeac a fost în izolare, astfel că nu s-a ştiut despre starea sa. Actorul a trecut cu bine peste această încercare.

Citește și:
Starea de alertă: Pentru ce poți fi amendat și ce valoare au amenzile

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people