Castiga unul dintre cele 3 premii oferite de Shiseido!

Participa la concurs, raspunde la intrebare si poti castiga unul dintre cele 3 fonduri de ten SHISEIDO RADIANT LIFTING FOUNDATION SPF 15!

Shiseido Radiant Lifting Foundation SPF 15 este un fond de ten revolutionar, cu formula anti-aging, care combina 3 ingrediente cu proprietati optice de reflexie a luminii pentru a oferi instantaneu un aspect luminos.

Descoperirea Shiseido: umbrele cauzate de riduri si de scaderea fermitatii pielii, reprezinta motivul principal pentru care tenul arata imbatranit.

Ofera tenului tau luminozitate cu noul fond de ten Shiseido Radiant Lifting Foundation SPF 15

Actioneaza ca o umbrela foto de reflexie a luminii.

Produsul a fost conceput dupa 7 ani de cercetare, castigand un premiu IFSCC pentru tehnologia sa inovatoare.

Shiseido Radiant Lifting Foundation SPF 15 ofera un finish natural, catifelat si radiant timp de 12 ore si un bogat efect de hidratare timp de 24 de ore, acoperind liniile fine, culoarea terna si porii.

Este recomandat pentru tenurile normale si uscate, ofera.acoperire mare si un finish luminos.

Conditii de participare la concurs:

1) Raspundeti la intrebarea: “Cati ani de existenta in domeniul frumusetii a sarbatorit Shiseido in anul 2012?” Raspunsul poate fi gasit cu usurinta pe pagina de Facebook Shiseido Romania.

2) Trebuie sa fiti fani ai paginii de facebook Shiseido Romania. (https://www.facebook.com/ShiseidoRomania).

Castigatorii vor fi desemnati prin tragere la sorti si trebuie sa indeplineasca ambele conditii mentionate mai sus.

Concursul se incheie in data de 05.02.2013

Extras din regulamentul site-ului:
Castigatorii unui concurs se extrag in termenul maxim de 20 de zile de la data incheierii concursului respectiv si se afiseaza in ordine alfabetica. Participantii la concursuri care nu au datele din profil completate sau corect scrise in momentul participarii la concurs vor fi descalificati fara a fi anuntati in prealabil.
Premiile vor fi expediate de catre Ringier Romania, la adresa mentionata in profilul din site. Nu raspundem de corectitudinea serviciilor postale; expedierea se face o singura data; daca un premiu se returneaza de la posta la sediul nostru nu se efectueaza o trimitere suplimentara.
In cazul premiilor constand in servicii castigatorii vor fi anuntati pe mail despre modalitatea de contactare a sponsorului concursului pentru a beneficia de respectivul premiu.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din old