City break la Autor – targul de bijuterie contemporana

Targul de bijuterie contemporana Autor a devenit o destinatie perfecta de city-break: in peroada 17-18 mai Autor aduce bijuterie contemporana si galerii de arta internationale, colectii noi pe tema editiei cu numarul 11, designeri din toate colturile lumii, idei și personaje interesante.

City break la Autor – targul de bijuterie contemporana

Schimbarea se simte in aer. De la o editie la alta Autor creste, se extinde, devine calator si, in acelasi timp, destinatie. In weekend-ul acesta, Autor este locul perfect pentru city break: are bijuterie contemporana si galerii de arta, colectii noi pe tema editiei 11 – culoarea –, idei si personaje interesante, ceva bun de mancat aparut in cale la momentul potrivit si loc de joaca pentru copii.

Vor fi prezenti 20 de designeri care vin din afara tarii (Franta, Spania, Bulgaria, Italia, Chile, UK, Columbia, Cipru, Taiwan, Coreea, SUA, Germania). In plus, faimoasa scoala de bijuterie contemporana Alchimia din Florenta participa cu propria selectie de bijuterii, iar Galateca, proiect binecunoscut in lumea artei contemporane din Romania, este, prin gallery shop-ul NeoGalateca, prima galerie oaspete la Autor, cu o selectie custom-made pentru eveniment.

La fata locului va mai asteapta: revista Autor, un collectible veritabil, un Kids Creative Room gandit de prietenii de la Isprava ca o invitatie la joaca pentru copiii care ne trec pragul, in ateliere creative pe tema culorii, dar si o amenajare custom-made, good food&good music – pentru un weekend colorat ca o vacanta!

Pretul unui bilet de intrare este 10 lei, iar orarul targului este sambata, 17 mai, de la  11.00 la 21.00, si duminica, 18 mai, intre orele 11.00 si 20.00.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din lifestyle