Verighete Edelmeyer de la You&Me, pentru o viata intreaga impreuna

Magazinele You&Me si MondoGioielli ti-au pregatit o noua surpriza - verighetele de calitate germana Edelmeyer, Wedding Collection.

Verighete Edelmeyer de la You&Me, pentru o viata intreaga impreuna

Sunt produse de lux, similare din punct de vedere calitativ cu produsele Breuning si Miluna, dar mult mai accesibile, avand preturi cu 20-30% mai mici. Realizate dupa cele mai inalte tehnologii de prelucrare a aurului, utilizeaza un aliaj superior, nonalergic, de aur de 14 karate. Este un aur de aceasi calitate si culoare in intregul volum si nu unul tratat la suprafata care in timp isi va schimba culoarea, pe masura ce stratul de la suprafata incepe sa dispara, asa cum se intampla cu multe alte produse suspect de ieftine de pe piata.

De altfel, la modelele Two Tones (bicolore), care ofera un elegant joc de aur alb si de aur galben, este folosita o tehnologie speciala de prelucrare prin procedeul numit Sandwich. Astfel, elementele inelare din aur alb, respectiv cele din aur galben, sunt turnate separat pentru a le asigura o uniformitate perfecta in intregul lor volum, iar apoi sunt presate unul in interiorul celuilalt realizandu-se astfel o structura perfecta, rezistenta si cu un aur a carui calitate nu variaza de la suprafata spre interiorul metalului. Este un procedeu mult mai scump, dar care ne garanteaza faptul ca verigheta va arata la fel si dupa zeci si zeci de ani, lucru cu atat mai important cu cat vorbim despre o verigheta, un simbol atat de important pentru fiecare dintre noi si pe care ne propunem sa o purtam zi de zi, timp de o viata.

Spre deosebire de alte bijuterii, verighetele Edelmeyer asigura si o montura perfecta, eleganta si absolut sigura, pentru diamantele ce innobileaza unele modele. Pentru cei cu preferinte clasice, verighetele pot fi fara diamante sau, in mod discret, verigheta de dama poate avea incrustat un singur diamant de 0,02 – 0,03 karate, cu preturi cuprinse intre 999 – 1.799 lei. Pentru cei cu gusturi mai extravagante, verigheta de dama poate avea un diamant de pana la 0,17 karate, cu un pret maximal de 2.999 lei.

Verighetele Edelmeyer ne ofera un finisaj perfect Confortline, ceea ce se traduce prin usoare rotunjiri ale partii interioare, menite sa asigure o alunecare placuta a verighetei atunci cand vrem sa o scoatem sau sa o punem pe un deget usor umflat sau cu articulatiile ingrosate.

Verighetele Edelmeyer sunt disponibile pe stoc si beneficiaza acum de oferte promotionale in Magazinele You&Me si in Magazinul Mondo Gioielli (Unirea Shopping Center).
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din fashion